Pool tilbehør

Gå på opdagelse i vores store sortiment af pool tilbehør - Vi tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, og som bidrager til en bedre pool oplevelse

Vælg en af vores mest søgte kategorier nedenfor

Vi tilbyder et bredt sortiment af tilbehør til din swimmingpool. Vi lægger vægt på et godt design, høj kvalitet, brugervenlige produkter og gode priser. En tur i poolen skal være en sjovt, og derfor forhandler vi kun produkter af højeste kvalitet, der allesammen bidrager til en bedre badeoplevelse.  

Se hele sortimentet af pool tilbehør her

Alt om pool tilbehør

Når det kommer til pool tilbehør er der rigtig mange forskellige produkter at vælge imellem. Nogle af produkterne er til rengøring som f.eks. vores pool støvsuger eller vores bundnet til pool, hvor andre produkter kan bruges til opvarmning via en varmepumpe til pool eller overdækning til pool. Vi har derfor herunder samlet produkter for at give dig et overblik over, hvad du egentlig skal være opmærksom på ved køb af tilbehør til pool.

Pool støvsuger

Hos DenForm tilbyder vi 3 forskellige modeller nemlig vores 90 Eco, 120 Eco og Galeon pool støvsuger.

Pool støvsuger 90 Eco

Dette er vores mindste pool støvsuger, som klart egner sig bedst til mindre pools. Her vi kun bunden blive rengjort, mens siderne ikke vil. Denne pool støvsuger har en effekt på 7 m3/t og batteriet holder op til 1,5 time pr. opladning.

Pool støvsuger 120 Eco

Vores pool støvsuger 120 Eco er vores ”mellem” model når det kommer til robotstøvsugere. 120 Eco har en effekt på 10 m3/t og den renser både sider og bund. Pool støvsugeren kører på batteri, og dette betyder, at den har en opladningstid på 5-6 timer med en køretid på ca. 2 timer pr. opladning.

Pool støvsuger Galeon

Vores Galeon pool støvsuger er vores mest solgte model. Støvsugeren kan rense både vægge og bund, og med sit 18m lange kabel kan den bruges selv til pools i den helt store klasse. Galeon pool støvsuger kan rengøre 16 m3/t og har en køretid på ca. 2 timer.

Rengøring til pool

Som udgangspunkt kommer de fleste af vores rengørings produkter både med alu-ramme og med plastramme. Prisforskellen på de 2 varianter er dog ikke særlig stor, og vi anbefaler altid, at man vælger dem med alu-ramme, så man er sikker på, at ens bundnet, overfladeketcher eller bassinbørste holder så lang tid som overhovedet muligt.

Ønsker man ikke at investere i en pool robot, så er det altså også muligt at få en manual støvsuger til pool. Igen er der også lidt forskelligt at vælge imellem. Vores støvsugerslange kommer både i 9, 12 og 18m, og vores teleskopstænger kan fås mellem 3,6m og 7,2m alt efter, hvor stor poolen er. Herefter kræver det blot, at man husker at komme et støvsugermundstykke, som både kan rense bunden og siderne i poolen.

 

OBS: husk også, at poolen ikke kun rengøres med ovenstående produkter, men både ph- og klorværdien også skal reguleres jævnligt. Køb her

Varmepumpe til pool

Nok om rengøring! Nu er det tid til at gå lidt dybere ned I vores Eco og Silent varmepumper. At have en varmepumpe til sin pool derhjemme eller i sommerhuset vil til værd en tid være en fordel. Varmepumpen kan forlænge pool sæsonen med op til 3 måneder, men det kræver naturligvis at det er den rigtige varmepumpe til pool man vælger. Derfor har vi naturligvis noteret inde under specifikationerne, hvor lille eller stor en pool varmepumpen er anbefalet til. Her får I 2 eksempler:

Model Eco 30
Pool str.: 0-30 m3

Model Silent 120
Pool str.: 60-120 m3

Pool overdækning

Når det kommer til overdækning til pool, er der igen lidt forskelligt at vælge i mellem. Her vil vi kun tage fat i vores overdækning via et termotæppe, men du kan læse alt om vores andre muligheder ved at trykke her.

Det er vigtigt at få overdækket sin pool med et termotæppe eller lign. både for at beskytte poolen for blade og generelt skidt, men samtidig også få at holde på varmen. Ligesom med vores varmepumper, så vil et termotæppe også hjælpe med at forlænge sæsonen. Det vil også være en stor fordel om vinteren, når poolen er lukket, at der ikke falder blade mv. ned i poolen.

Vores helt almindelige termotæppe til pool kommer i 3 forskellige størrelser og i 2 forskellige farver herunder 4-, 5- og 6m i både blå og i sort. For at bestille et termotæppe direkte på hjemmesiden kræver det, at du ligger det antal meter i kurven du gerne vil have. Dvs. at har du kun 1 stk. i kurven af vores helt almindelige 4m termotæppe i blå, så får du altså kun 1x4m i alt. Har du f.eks. en pool som måler 6x4m, så skal du ligge 6 stk. af vores 4m termotæppe i kurven.