Brusekabiner

Opgrader dit badeværelse med en kvalitetsbrusekabine fra DenForm. Se vores sortiment herunder!

Vi tilbyder kvalitetsbrusekabiner til dit badeværelse. Vi lægger især vægt på et godt design, høj kvalitet og brugervenlige produkter til gode priser. Dette gælder naturligvis også vores brusekabiner, som både fås i almindelige modeller og i en luksus model.

Nem installation

Høj kvalitet

Skarpe priser

Hurtig levering

Se vores brusekabiner og brusevægge her

Hvorfor vælge en brusekabine?

Der er mange årsager til, hvorfor du bør overveje en brusekabine til dit badeværelse. De største fordele er, at en brusekabine er let at installere, har en billig pris, og du skal hverken ændre på vand- eller afløbsinstallationerne for at tilkoble en brusekabine.  Vi ser også ofte at en brusekabine er billigere og lettere, at installere end at bygge en komplet bruseniche.

Alle vores brusekabiner består af en bund inkl. et afløb, som kan tilsluttes det nuværende afløb, brusevægge og 2 døre, som kan åbnes og lukkes. Dørene holdes lukket med en magnetliste, så du er sikker på, at døren er lukket inden du går i bad i din brusekabine. En brusekabine vil derfor også holde damp og vand inde, når du er i bad.

Sidst men ikke mindst, så hjælper bunden i din brusekabine dig også med at slippe for vand på gulvet. Vandet bliver samlet i bunden og løber stille og roligt ud gennem afløbet, så det ikke er nødvendigt at tørre gulvet op efter et varmt bad i din brusekabine.

Hør hvad vores kunder siger om deres DenForm brusekabine

Jeg købte en DenForm brusekabine Model Modena. Deres brusekabine har fungeret upåklageligt og var nem at samle. Vi bruger den hver dag, og der har ikke været en eneste udfordring med kabinen. Kan varmt anbefales!

- Kasper

I kan føle jer sikre hos DenForm. God service og rådgivning, hurtig levering og en brusekabine, som lever op til standarden og mere til.

- Lasse

Jeg bestilte en brusekabine til mit sommerhus. Den nuværende var gået i stykker og skulle derfor bruge den op til weekenden. Jeg bestilte den torsdag formiddag og fredag eftermiddag blev den leveret. Super service.

- Peter

Hvad skal du være opmærksom på, før du køber en brusekabine?

Det er naturligvis vigtigt at gøre op med sig selv, hvor stor en brusekabine man ønsker. De fleste kabiner er 90 x 90 cm, hvor højden herefter kan variere. DenForm tilbyder brusekabiner i højden 200 cm eller 215 cm. I forhold til størrelsen på din kommende brusekabine, så skal du også være opmærksom på, om den skal stå i et hjørne eller frit i rummet. De fleste kabiner er dog bedst placeret i hjørnet af dit badeværelse.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt selv at sætte en brusekabine op, og kræver en autoriseret VVS-installatør og evt. en elektriker. Er din brusekabine placeret lige over afløbet, og er der monteret afspærringshaner på vandrørene, så må du godt selv sætte kabinen op. Husk derfor også, at udover opsætningen af din brusekabine, så skal der også bruges penge på materialer som afløbsrør og vandrør alt efter afstanden til afløbet og vandtilslutningen.

Sådan vedligeholder du din brusekabine

Ligesom meget andet, så skal en brusekabine også vedligeholdes. Ofte kan en brusekabine blive valgt fra, hvis man har været forbi et hold venner eller familie, som ikke har vedligeholdt deres brusekabine, og derved har den fået et beskidt udseende. Dette kan man naturligvis sagtens undgå, og det kræver blot en smule vedligeholdelse her og der.

Det første man kan gøre, er at få fat i en skraber, så man kort efter hvert bad lige kan fjerne de resterende vand rester på sider og døre i sin brusekabine. Derefter kan vi anbefale vores afkalker til bruse- og dampkabiner. Denne kan anvendes både dagligt og til jævnlig rengøring af brusekabinen. Vores afkalker til brusekabiner er skånsom men meget effektiv. Den virker ved hjælp af fosforsyre som fjern kalk, sedimentaflejringer og almindeligt snavs på alle syrefaste overflader.

Fremgangsmåde:

Fugt området og fordel jævnt i din brusekabine. Afkalkeren bearbejdes ind i brusehoveder og dyser. Eventuelt kan topbruser og håndbruser afmonteres og lægges i blød i afkalkeren. Indvirkningstid ca. 5-10 min. til belægningen opløses. Skrub nænsomt med børste eller svamp. Efterskyl din brusekabine med rigeligt vand. 
 

VIGTIGT: Følg altid sikkerhedsforskrifterne

 

Køb produktet her