Kemi til pool og spabad

Vi har DenForm® private label på alle vores vandpleje produkter for at sikre vores kunder den bedste kvalitet.

Klor, pH-minus, pH-plus, afkalker, flokningsmiddel, rengøringsmidler og hvad du ellers behøver. Vi har på baggrund af mange års erfaring samlet det bedste udvalg af vandplejemidler til pools og spabade.

Vandpleje til swimmingpools og spabade

God vandkvalitet

Det er vigtigt at sikre en god vandkvalitet i swimmingpools og udendørs spabade, som står permanent med vand. Organisk materiale fra nedfald og badegæster kan tilføre bakterier til vandet, som kan blive både uhygiejnisk og sundhedsskadeligt at bade i.

Klor er ikke bare klor

Der er forskel på kvaliteten af klorprodukter. Man kan desværre opleve, at klorprodukter er blandet op med kalk - især hvis man køber hos ikke-specialister. Resultatet er en mindre effektiv desinfektion. Ja, klor er skadeligt for organismer, netop derfor virker det også mod sundhedsskadelige bakterier i vandet. Vi har valgt at få produceret klor i eget navn. Kun på den måde kan vi garantere for kvaliteten. Du vil opleve en markant mere effektiv vandbehandling, og du skal ikke bruge nær så meget klor, som hvis du køber et opblandet produkt.

Vores testsæt til måling af klor og pH-værdi er også en mere sikker målemetode end de stickers, man ofte ser. Med tabletter, som opløses i vandet, kan du nemt og præcist aflæse værdierne

Test for bakterier

Hvis du vil have et hurtigt tegn på, om der er bakterier i vandet, så prøv at føle efter, om kanten er slimet. Du kan også piske i vandet med hånden og lægge mærke til om vandet skummer let. Nogle gange får vandet et grønligt skær. Så er det tid til at bruge klor.

Vi har udvalgt de bedste kemiprodukter til en effektiv vandpleje baseret på mange års erfaring. Vi har ikke markedets største udvalg, men vi har det, du behøver til at holde en god vandkvalitet. Med andre ord: vi har gjort det nemt for dig at vælge det rigtige produkt.

Nogle sværger til klorfrie produkter. Men faktum er, at klor er et virkelig effektivt middel til desinfektion af badevand. Derfor anbefaler vi klor. Kunsten er ikke at bruge mere end nødvendigt. Det er i øvrigt en myte, at klor giver svidende og røde øjne. De opstår snarere på grund af bakterier, og hvis pH-værdien bliver for lav. Det vigtigste i din vandpleje er faktisk at holde en konstant pH-værdi.

Tommelfingerregler

  • Sørg for en god filtrering og rens dit filter jævnligt
  • Hold en konstant pH-værdi på 7,2-7,6
  • Tilsæt klor efter behov