Termotæppe til pool

Hold på varmen og beskyt poolen mod blade og snavs - Vi forhandler højkvalitets termotæpper i 400 micron og i 2 farvevarianter

Et termotæppe er en af de bedste investeringer man kan lave til sin swimmingpool. Det er en prisvenlig løsning, som effektivt holder på varmen, og beskytter poolen mod nedfald som blade og snavs. Vi tilbyder kun termotæpper i den højeste kvalitet og til de bedste priser. 

Køb termotæppe til din pool her

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bestille?

Vi har 3 forskellige størrelser: 4m, 5m & 6m. Hvis man eksempelvis bestiller 1stk af vores 4m termotæppe, får man altså et stykke termotæppe på 4m x 1m. Ligesom hvis man bestiller 1stk. af vores 6m termoæppe, får man et stykke termotæppe på 6m x 1m. Du skal derfor være opmærksom på bredden og længden af din swimmingpool når du bestiller. Se eksemplet nedenfor:

 

Eks. Hvis din pool eksempelvis er 5m i bredden og 7m i længden, skal du lægge 7stk af vores 5m termotæppe i kurven. Så vil du modtage et komplet stykke termotæppe på 5m x 7m.

Fandt du ikke det du søgte?

Se også vores pooltag

Du kan vælge pooltag i forskellige højder og størrelser, så det passer til din pool. Et pooltag har mange fordele, og gør poolen bedre. 

Lameloverdækning i elegant design

En af de smukkeste & mest elegante løsninger, man kan lave til sin swimmingpool, er et lamelcover. De kan designes i forskellige former og farver.