Stålvægspool

Kvalitets-swimmingpools i mange varianter

Hos DenForm har vi et stort udvalg af nedgravede og fritstående stålpools, der kan fås i hhv. rund eller oval form. Det unikke ved denne pooltype er, at de kommer komplette, og de er nemme og enkle at sætte op. Se hele udvalget herunder

Prøv også vores pool konfigurator her:

DenForm Stålvægspools

Byg din egen stålpool

Vores pool konfigurator er simpel:
Vælg den swimmingpool du helst vil have nedenfor og tryk på den!

v

Gode råd - når du har en swimmingpool

Det er en god idé at tjekke følgende, når du har en pool i haven eller terrassen:

Klorværdi

Når du bruger klor, så nedbryder det de organiske stoffer som bakterier og alger og sikrer dermed et rent badevand i poolen.

pH-værdi

PH-værdien stiger over tid og ved brug af poolen. Det kan derfor være nødvendigt at sænke pH-værdien. Dertil skal du bruge pH-minus. 
PH-minus er et letopløseligt granulat til brug i private swimming pools

Hvor varmt skal poolen være? Opvarmning af swimmingpool
Vi anbefaler en max temperatur på ca. 32 grader, da en for høj temperatur kan gøre pool-liner blød. Desuden vil det heller ikke være behageligt at svømme i 32 graders varmt vand.

Den ideelle svømme-temperatur er mellem 25-29 grader.

Viden om stålvægspool

DenForm stålvægs swimmingpools har en meget lang levetid. 

- Overvej først om I vil have en fritstående swimmingpool, eller om jeres nye swimmingpool skal være nedgravet. Vælg derefter, hvilken model poolen skal være i alt efter behov og plads. Husk, at der normalt skal holdes en afstand til naboskel på min. 2.5 meter.

- Selve vandbehandlingen er på grund af den store skimmer, det rigtige sandfilter og den kraftige pumpe enkel på DenForm stålvægspool - i modsætning til billigere pools uden skimmer og uden sandfilter. På disse pools opstår meget ofte problemer med alger og bakteriefyldt vand.

- DenForm er specialister i swimmingpool og vandbehandling og leverer alle former for tilbehør til jeres nye pool - kemi, varmepumper, undervandslys, renseudstyr og robotter og saltgeneratorer.

- Afhængig af om I vælger en fritstående eller en nedgravet swimmingpool skal der bruges mere eller mindre tid på monteringen af swimmingpoolen. En fritstående pool monteres på en dags tid, mens en nedgravet kræver forberedelse med udgravning og forberedelse af bund og sider. Selve montering af poolen er ens på begge typer.
 

Viden om montering af poolen
Fritstående pool

Ved montering af en fritstående swimmingpool skal underlaget være plant og jævnt og bestå af et fast materiale i form af træ, fliser, beton eller hårdt stampet sand. Før montering ligges et underlag af filt der sikrer at selve linerdugen ikke bliver ødelagt af sten og rødder.
Herefter lægges bundprofilen ud, stålvæggen sættes i bundprofilen, linerdugen monteres og glattes ud, topskinnen monteres - og teknikken monteres. Herefter er du klar til at fylde vand i jeres nye swimmingpool. Regn med ca. 1 dags arbejde i alt. 

Nedgravet pool

Ved montering af en nedgravet pool skal der udgraves et hul der er ca. 30-50 cm større i omkreds end poolen og ca. 10 cm dybere end poolens højde. Ved en rund pool følges proceduren som ved fritstående pool, dog anbefaler vi at bunden støbes - ca. 10 cm tyk. Herefter fyldes der vand i poolen - og det overskydende hul efterfyldes med sand iblandet tørbeton, skiftevis 10 cm af gangen - og poolen er klar til at bruge, og til at lægge evt. kantfliser. Ved en oval pool er proceduren den samme som nævnt ved nedgravning af rund pool, men der skal på hver langside støbes en støttemur på ca. 4 meter i poolens højde inden montering. Herefter følges ovennævnte procedure. Få dages arbejde - mange års fornøjelse!