Eksklusive isbade

Vi er blevet forhandler af Skandinaviens smukkeste og mest eksklusive isbad fra den danske producent Danline®. Isbadet er selvrensende og kan styres via mobilen.

Isbade - ægte isbade kar i dansk kvalitet

Se hvad vores kunder siger om os

Bedømt til 4,7 / 5 på Trustpilot. Læs alle vores anmeldelser her.

Et isbad i luksusklassen

Isbadet fra Danline er et revolutionerende produkt inden for isbade - det ultimative luksus isbad, der ikke kun køler dig ned, men samtidig også kan varme, rense sig selv og tilsluttes din smartphone. Med sin banebrydende funktionalitet og smukke design, er det et isbad man har lyst til at vise frem.
 

Isbadet fra Danline er mere end en direkte kilde til helbredsfordele som bedre søvn, foryngelse af huden og styrkelse af immunforsvaret. Med sit kridhvide design, perfekte rektangulære dimensioner, terapilys og funktionalitet er isbadet et produkt, der stiller sig i kontrast til isbadene der findes på markedet i dag. Lige netop funktionaliteten er det, som får isbadets elegance til at gå langt udover udseendet. Isbadet fra Danline er designet med komfort og brugbarhed i tankerne.
 

Med isbadet fra Danline får du mulighed for at investere i et isbad, du har lyst til at bruge. Tag det første skridt mod en bedre livskvalitet og oplev fordelene ved isbadning i dag.

Isbadet kan køle & varme

Isbadet giver dig muligheden for at bruge det, som du vil - varmt eller koldt. Med isbadets innovative teknologi har du mulighed for både at varme og køle dit vand alt efter præference. Køl det ned til 4 grader eller op til 40, og undgå at binde dig til én temperatur.

Isbadet er selvrensende

Et af de mest stillede spørgsmål når det kommer til isbade, er vedligeholdelsen af produktet. Med vores nye isbad fra Danline behøver du ikke bekymre dig om at skifte vandet efter hvert brug. En cirkulationspumpe sørger for, at vandet sendes gennem et UV-lys og ozon-system der dræber bakterierne i vandet, og et effektivt cartridge filter-system samler skidt og snavs op, når vandet passerer.

Isbadet kan app-styres

Isbadet giver dig kontrol lige ved fingerspidserne. Via en intuitiv smartphone-app kan du nemt styre dit isbad, vælge den ønskede temperatur og endda sætte en timer, så det altid er klar på dine ønskede tidspunkter. Med vores nye isbad behøver du aldrig mere bekymre dig om at vente på at vandet bliver koldt. Tilpas isbadet til din livsstil, ikke omvendt.

Isbadet har indbygget terapilys

Isbadet giver dig med sin integrerede lysterapi i 8 forskellige farver, muligheden for at isbade med det helt rigtige mindset. Fra afslappende Ocean Blue til tro Iceblue eller energigivende og healende RedLight.

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Hvor længe må man sidde i et isbad?

Det korte svar: Det afhænger af mange ting. Langsomt at kunne opbygge din tolerance til 2 minutter i vand under 5°C er fantastisk. Hvis målet er at opnå helbredsfordelene ved isbadning, er der ikke behov for at blive i længere end 3 minutter!
 

Det lange svar: Først og fremmest findes der to parametre, du kan justere på for at øge intensiteten af dine isbade: tid og temperatur.

Et koldt brusebad i Danmark er ca. 10°C. Du skal bruge meget længere tid i sådan et brusebad før, at du har opnået de samme resultater, som du opnår med 30 sekunder i et isbad på 5°c, hvor hele din krop er omsluttet af det kolde vand. Nøglen til isbadning er en temperatur og tid, som sætter dig på prøve, men ikke er uudholdeligt.

Du bør gradvist øge tiden og gradvist sænke temperaturen i takt med, at du øger din tolerance og kuldetilpasning. Med vores nye isbad fra Danline, er det let og ligetil at styre temperaturen med din smartphone. Du skal være opmærksom på følgende fire indikatorer, som fortæller dig, om du er klar til længere tid og koldere vand:

 • Din vejrtrækning er under kontrol.
 • Dit kredsløbssystem reagerer effektivt. At blive hurtigt rød er et tegn på, at din krop hurtigt tilpasser sig det kolde vand. Farven skyldes den øgede blodgennemstrømning og udvidelse af blodkar nær hudens overflade og hjælper med at varme huden op.

 • Du føler dig ikke stresset eller andre former for overdrevet psykisk ubehag.

 • Du varmer hurtigt op efter du er kommet op igen.

Vi anbefaler ikke mere end 2 minutter i et isbad første gang, og begræns gerne tiden til ét minut. Hvis du planlægger at opbygge en tolerance, anbefaler vi, at du starter på følgende måde:

1-3 uger:
Start med en højere temperatur på 10°c og bliv i 30 sekunder. Øg gradvist til 2 minutter i løbet af de første 3 uger.

3-6 uger:
Prøv at sænk temperaturen med 4-6° C, så du kommer ned på de omkring 5°c koldt vand. Her har du brug for mindre tid i det kolde vand for at opnå de samme fordele. Øg gradvist din tolerence fra 30 sekunder til 2 minutter. Hvis du isbader i temperaturer omkring 4-6°c, skal du ikke blive i mere end 10 minutter. Efter 10 minutter vil der ikke være flere fordele at hente i isbadningen.

Faren ved at blive i et isbad længere end nødvendigt inkluderer forfrysninger og hypotermi. Dette kan ske, når en person bliver i for lang tid uden at være tilpasset det kolde vand. Et par minutter i et isbad er rigeligt med tid til at opnå de mentale og fysiske fordele. Det er en god ide at konsultere en læge før, du begynder at opbygge en tolerance i isbadning.

Nøglen er at lytte til din krop. Hvis du kan mærke, at det er tid til at stoppe - så stop!

Hvad er et isbad godt for?

Isbadning, også kendt som koldtvandsterapi, tilbyder en lang række sundhedsmæssige fordele både mentalt og fysisk. Ved at udsætte kroppen for koldt vand aktiveres en proces, hvor blodkar først trækker sig sammen og derefter udvider sig, hvilket forbedrer blodcirkulationen markant. Forbedring af blodcirkulationen bidrager til øget energiniveau, bedre muskel- og ledrestitution efter træning samt frigivelse af lykkehormoner som endorfiner og dopamin. Isbadning bruges ofte af atleter til at mindske muskelømhed og inflammation og styrker samtidig immunforsvaret. Den forbedrede blodcirkulation øger også kroppens varmeproduktion, hvilket resulterer i en positiv effekt på både fysisk og mental sundhed.

De seks primære fordele ved isbadning:

 • Isbadning kan forbedre din disciplin
 • Isbadning kan være et værn mod angst, stress og depression
 • Isbadning kan styrke immunforsvaret
 • Isbadning kan hjælpe med mere positiv energi i hverdagen
 • Isbadning kan forbedre din søvnkvalitet
 • Isbadning kan forbedre kroppens stofskifte og øge din fedtforbrænding

Hvordan holder jeg mit isbad koldt?

Med isbade fra DenForm behøver du slet ikke tænke på at holde vandet koldt. Via din smartphone kan du nemlig selv styre, hvor koldt eller varmt dit isbad skal være. Vores nye isbade kan fås med integreret kølesystem, der hele tiden sørger for at rense vandet og holde det koldt. Køleren kan både styres på displayet der sidder på køleren, eller vi din smartphone. Slut med isterninger og at fylde vand op hver gang man skal bruge sit isbad.

Hvor koldt skal et isbad være?

Den optimale temperatur for et isbad er under 15 grader. Dette er den temperatur, hvor koldt vand betragtes som terapeutisk og begynder at give mentale og fysiske fordele, men mange isbad entusiaster foretrækker dig endnu koldere temperaturer. De fleste isbadere foretrækker en temperatur på mellem 4-10 grader. Vi anbefaler at du læser vores FAQ ”Hvor længe må man sidde i et isbad?” Hvor vi forklarer alt fra ideelle temperaturer til hvordan du gradvist skal tilpasse din krop til isbadning.

Vi anbefaler nye isbadere at starte i vand på mellem 10 og 15 grader og derfra gradvist øge sin tolerance over tid til koldere temperaturer og længere isbade.

Hvor ofte skal man skifte vand i isbad?

Med et isbad fra DenForm er det endelig slut med at skulle skifte vandet efter hvert brug. Med et indbygget selvrensende system kan du nyde dit isbad længere uden at skulle skifte vandet. Det anbefales stadig at vedligeholde dit isbad ved at skifte vandet hver 4-8 uge, afhængigt af hvor meget du bruger dit isbad. Når vandet begynder at blive uklart, er det et tegn på, at det er tid til en udskiftning.

Efter tømning af dit isbad anbefales det at tørre karret af med en klud. For yderligere at forlænge tiden mellem dine tømninger, kan du overveje at investere i en elektrisk støvsuger for hurtigt at fjerne skidt skulle der være noget.

Som en god praksis anbefaler vi at holde låget på isbadet lukket når ikke du bruger det. Det hjælper både med at holde på temperaturen og forhindre skidt i at komme ned i vandet.

Fordelene ved isbad

Der er mange helbredsmæssige fordele ved isbadning – både mentale og fysiske. Isbade er blevet ekstremt populære for sine sundhedsmæssige fordele og den positive indvirkning, som isbadning kan have på både fysisk og mental velvære. Et isbad involverer en bevidst udsættelse for koldt vand, hvor man udsætter kroppen for mikro-stress, og er et aspekt af hvad der betegnes som ”koldtvandsterapi”.

Stadig mere forskning tyder på, at regelmæssig brug af et isbad forbedrer blodcirkulationen betydeligt, hvilket er vigtigt for et godt helbred. Når kroppen udsættes for koldt vand, sker der en såkaldt vasokonstriktion efterfulgt af vasodilation, hvor blodkarrene først trækker sig sammen og derefter udvider sig. Processen bidrager til at øge energiniveauet, forbedrer restitutionen af muskler og led efter fysisk aktivitet, frigive lykkehormoner som endorfiner og dopamin samt styrke dit immunforsvar. Isbadning anvendes derfor ofte af atleter som en del af deres restitution for at mindske muskelømhed og inflammation. En forbedret blodcirkulation har også den fordel, at den bidrager til at øge kroppens generelle varmeproduktion. Kort fortalt bliver der sat gang i en masse af kroppens funktioner under et isbad, som altsammen bidrager til et bedre mentalt og fysisk helbred - Vi har skrevet om de 6 mest anerkendte fordele ved isbadning herunder.

Isbadning kan forbedre din disciplin

Der er ingen tvivl om, at isbadning har vist sig at være mere end blot en populær trend. Forskning har vist, at isbadning fungerer som en kraftfuld træning af din mentale disciplin. Når du nedsænker dig i det kolde vand, konfronterer du et fysisk ubehag og kroppens helt naturlige frygt for kulde. Isbadet kræver mod og vedholdenhed, og styrker din selvtillid og følelse af kontrol over dig selv. Den proces, der skal til for at tage et isbad, kan bidrage til en dybere forståelse for viljestyrken. Ved at gentage handlingen regelmæssigt, træner du dig selv i at håndtere stressende situationer, og styrker samtidig din disciplin som kan hjælpe i andre aspekter af hverdagen. Det er måske værd at bemærke, at militæret verden over benytter isbadning som en metode til at forbedre mental robusthed på.

Isbadning kan være et værn mod angst, stress og depression

Isbadning har vist sig at fungere som et værn mod angst, stress og depression. Når du udfordrer kroppen med det kolde chok, aktiveres det sympatiske nervesystem som frigiver neurotransmittere som dopamin. Dopaminen fra isbadet forbedrer humøret og hjælper med at holde kroppens hormoner i balance og forebygge angst og depression. Det kolde vand fungerer som en stressor, der træner kroppen til bedre at håndtere stressende situationer og stimulerer frigivelsen af endorfiner, der reducerer smerte og fremmer følelsen af velvære. Et isbad kan som før nævnt også bidrage til at øge selvtilliden og styrke følelsen af kontrol over dig selv, da det kræver både mod og vedholdenhed at sænke kroppen ned i det kolde vand. På det helt lavpraktiske niveau, fokuserer sindet og kroppen 100% på det kolde vand når du sidder i det, og man er virkelig til stede i nuet.

Regelmæssig isbadning kan styrke immunforsvaret

Et regelmæssigt isbad hjælper med at styrke dit immunforsvar. Den stress kroppen oplever gennem kulden, stimulerer kroppens naturlige produktion af hvide blodlegemer, hvilket medfører en forbedring af kroppens evne til at bekæmpe infektioner. Den øgede produktion af hvide blodlegemer støttes samtidigt af kroppens frigivelse af hormoner som endorfiner, som har en antiinflammatorisk effekt. Kombinationen er et kraftigt og effektivt middel til nedkæmpning af inflammation. Studier viser også, at isbadning stimulerer knoglemarven til en øget produktion af immunceller, sikrer en bedre omsætning af ilt i blodet og fremmer en stærkere produktion af antistoffer mod almindelige virus som eksempelvis influenza.

Isbadning kan forbedre kroppens stofskifte og øge din fedtforbrænding

Isbadning kan have en række gavnlige virkninger for både stofskifte og vægttab. Udover at øge det generelle energiforbrug, for at opretholde din kropstemperatur, øger isbadningen nemlig også kalorieforbrændingen og stimulerer dit brune fedtvæv, en type fedt, der er specialiseret i at producere varme gennem forbrænding af kalorier. Det kan være en fordel for dem, der ønsker at tabe sig, da aktiveringen af det brune fedtvæv også øger stofskiftet. Derudover kan isbadning aktivere kroppens stressrespons, hvilket frigiver stresshormoner i små mængder over meget kort tid, såkaldt mikro-stress, som hjælper dig med at håndtere pres på længere sigt. Hormonerne øger ikke kun dit daglige energiniveau og din opmærksomhed, men fremmer også mobiliseringen af ​​kroppens reserver, herunder glykogen og fedtsyrer, hvilket yderligere støtter et vægttab. Regelmæssig isbadning som en integreret del af et vægttabsprogram kan være med til at skabe gode resultater.

Isbadning kan hjælpe med mere positiv energi i hverdagen

At udsætte dig selv for kulde, specielt koldt vand, er en fantastisk måde at få dine sanser i gang på, og føle dig mere opmærksom, vågen og energisk på. I et studie foretaget i 2023 identificerede forskere de forbindelser i hjernen, der får kroppen til at føle sig vågen. Studiet kom frem til, at deltagerne, efter nedsænkning i et isbad, opnåede en øget følelse af aktivitet, opmærksomhed og motivation og mindskede samtidigt følelser som bekymring og nervøsitet. Det er lidt tilbage til det med at leve i nuet og træne både sind og krop til også at leve i nuet. Mange af fordelene hænger sammen, og regelmæssig isbadning kan danne fundamentet for en mere positiv hverdag.

Isbadning kan forbedre den mentale sundhed, generelle livskvalitet og give en forbedret søvn

Meget forskning tyder på, at isbadets effekt på den mentale sundhed ikke kan overvurderes. Foruden at reducere tilstedeværelsen af hormoner som kan føre til stress, angst depression, viser forskning også at isbadning har en positiv effekt på din søvnkvalitet. Isbadning før sengetid kan sænke kropstemperaturen, og derved stimulere kroppens naturlige søvnforberedelse, som fremmer en følelse af ro og gør det lettere at falde i søvn. Udover at sænke kropstemperaturen, vil den fysiske stressrespons, der opstår under isbadning, også bidrage til at reducere muskelspændinger og fremme afslapningen i kroppen når du kommer op af vandet igen. Samtidig frigiver du endorfiner, som er et af kroppens lykkehormoner, hvilket kan hjælpe dig med at opnå en dybere søvn.

Isbad i haven

Isbad i haven – Sådan får du mest muligt ud af dit isbad!

Isbadning i haven er blevet en ekstremt populær trend. Interessen for isbadning vokser hurtigt, og flere og flere lærer om fordelene i isbadning. Ved at implementere et isbad i din have kan du genoplive din styrke, finde indre balance og komme i både fysisk og mentalt bedre form end du nogensinde har været før. Her uddyber vi hvad et isbad er, hvordan du kan integrere det i din have, og hvad du skal overveje, når du investerer i dit første isbad.

Fordelene ved at integrere et isbad udendørs

Oplev isbadning udendørs: At tage et isbad ude i haven giver en helt anden og unik oplevelse sammenlignet med at gøre det indendørs. Et udendørs isbad giver en mere tro oplevelse og bringer dig tættere på naturen.

Tilgængelighed og tidsbesparende: Med et isbad i haven kan du tage en dukkert når som helst, uden alt besværet med at skulle tage et sted hen. Et isbad i haven er den perfekte løsning, især hvis isbadet skal integreres ind i hverdagsrutinen. Det med at tage ekstra tøj med, pakke håndklæder, sætte sig ind i bilen og køre til nærmest strand er tidskrævende, og kan kun lade sig gøre i de koldeste vintermåneder, hvor havet er koldest. Med et automatisk og selvrensende isbad fra DenForm, bestemmer du selv hvornår og hvor du ønsker dine isbade. Tilpas det til din egen livsstil.

Opsætning af dit udendørs isbad

Med et isbad fra DenForm, er det slut med at bygge gamle frysere om til isbade. Vores isbade køler ned til 4 grader og kan også varme op til 40 grader. De styres via din smartphone, og så kræver de ikke mere end et 230V. Vores isbade er automatiske og komplette løsninger klar til at blive sat i stikket og blive en del af din daglige rutine. Udover at de er lette at sætte op, så er de også utroligt lette at bruge, da de er selvrensende og styres via din smartphone. Med vores isbade bibeholder du en sund vandværdi, og du skal ikke skifte vandet efter hvert brug. Isbadene indeholder både UV-ozon og et filtersystem.

Når du placerer dit isbad, er det vigtigt at du vælger det rigtige sted i haven. Placer dit isbad et sted i haven, hvor du føler dig komfortabel. Isbadning er en intens oplevelse, specielt i starten, så det er vigtigt at vælge et sted, hvor du slapper af og ”nyder det” fuldt ud. Det er også vigtigt, at du vælger et isbad, der passer til din størrelse. DenForms isbade er designet til personer i alle størrelser og egner sig både til erfarne og nye isbadere.

Fyld dit isbad med vand, tænd for det og vælg din ønskede temperatur. Nu er det klar til brug, og du skal ikke tænke over tømning eller genpåfyldning. Brug eventuelt timeren, som er integreret i appen, til at sæt bestemte tidspunkter hvor du ønsker at isbadet skal være koldt. Temperaturen vises på selve isbadet, men også i din app. Med tiden bliver du bedre og bedre til at håndtere det kolde vand.

Afslutningsvis skal du have 3 gode råd med, til når du køber dit nye isbad.

 • Byg gradvist din tolerance op med hensyn til længden og temperaturen af dine isbade. Husk at du nemt kan sætte temperaturen via din app. Start eventuelt med 15 grader og bevæg dig gradvist ned på 4-5 grader.
 • Tag ikke dit første isbade alene. Sørg for at have nogen i nærheden i tilfælde af at du får det dårligt.
 • Udfør et par åndedrætsøvelser før du sænker kroppen ned i det kolde vand. Åndedrætsøvelser hjælper både nye og garvede isbadere med at slappe af, og tager det værste af chokket ved det kolde vand.

Koldtvandskar eller isbad?

Udendørs koldtvandskar, en praksis der måske engang blev anset for at være ekstrem, er nu blevet omfavnet af de fleste som en kilde til forbedret fysisk sundhed og mental velvære. Det kan være svært at ignorere de talrige fordele, som et koldtvandskar kan tilbyde, både fysisk og mentalt. I denne artikel vil vi udforske de mange fordele ved badning i koldtvandskar og hvordan man bedst integrerer den her nye praksis i ens daglige rutine.
Først og fremmest: Hvad er forskellen på et koldtvandskar og et isbad?

Det korte svar: Der er ingen forskel. Her hos DenForm, kalder vi alle vores koldtvandskar for isbade. Nogen mener, at et isbad har tilsluttet kølesystem og et koldtvandskar kun er selve karret uden køler.

Fysiske fordele:

En af de mest bemærkelsesværdige fysiske fordele du opnår ved at investere i et udendørs koldtvandskar, er forbedringen af blodcirkulationen. Når kroppen udsættes for det kolde vand, reagerer den ved at indsnævre og derefter udvide blodkarrene. Denne proces, kendt som vasokonstriktion og vasodilation, forbedrer ikke kun blodcirkulationen, men kan også øge energiniveauet, fremskynde muskelrestitution og frigive endorfiner og dopamin, som forbedrer humøret. Derudover styrker et koldtvandskar også immunforsvaret ved at stimulere produktionen af hvide blodlegemer, hvilket gør kroppen mere modstandsdygtig over for infektioner.

Mentale fordele:

Et koldtvandskar har også en betydelig indvirkning på mental sundhed og velvære. Ved at udfordre kroppen med det kolde chok aktiveres det sympatiske nervesystem, hvilket frigiver neurotransmittere som dopamin og endorfiner. Hormonerne hjælper med at reducere stress, angst og depression, samtidig med at de forbedrer humøret og øger følelsen af velvære. Koldtvandskar kan også hjælpe dig med at styrke disciplinen og viljestyrken, da det kræver mod og vedholdenhed regelmæssigt at sænke kroppen ned i det kolde vand.

Opsætningen af et udendørs koldtvandskar:

At integrere et koldtvandskar udendørs i haven har flere fordele. For det første giver det en unik og autentisk oplevelse i naturen, som kan forstærke fordelene ved at hoppe ned i et koldtvandskar. Derudover er det ekstremt tidsbesparende, og bekvemt, da man kan tage et koldtvandskar når som helst uden at skulle forlade hjemmet. Med moderne teknologi som DenForms koldtvandskar alle sammen har indbygget, er opsætningen og brugen af et koldtvandskar udendørs i haven blevet lettere end nogensinde før. Alle vores koldtvandskar er selvrensende og nemme at styre via en smartphone app, hvilket gør dem til en ideel løsning for enhver, der ikke ønsker at pakke ekstra tøj og håndklæder for at sætte sig ind i bilen, frem og tilbage fra stranden med sand under fødderne. Noget man i øvrigt kun kan gøre på årets koldeste måneder, hvor vandet er koldt nok til isbadning.

Tips til begyndere:

For dig, som er ny i brugen af koldtvandskar, er det vigtigt at starte gradvist og øge din tolerance over tid. At have en ledsager til stede under de første spring i koldtvandskarret er også klogt, hvis der skulle opstå problemer. Endelig kan åndedrætsøvelser før neddykning i det kolde vand hjælpe med at mindske det første chok.

Konklusion:

Et udendørs koldtvandskar i haven repræsenterer ikke blot en moderne trend, men er faktisk en velbegrundet praksis, der er blevet brugt i mange år. Det at udsætte kroppen for koldt vand, koldtvandsterapi, har været, og er stadig, en del af forskellige helbredelsesmetoder i mange kulturer og lande verden over. Nu, med moderne forskning, forstår vi bedre de fysiologiske og psykologiske fordele som det kolde vand giver os.

Det bedste ved det hele er, at isbadning ikke kræver avanceret udstyr, dyre medlemskaber eller masser af plads. Med DenForms innovative koldtvandskar kan alle nu få integreret et isbad i eget hjem, uanset om de bor midt i byen eller ude på landet. Sundhed skal være let tilgængeligt.

Ved at investere i et udendørs koldtvandskar, investerer du I mindfulness, hvor du er fuldt til stede i øjeblikket, forbundet til åndedrættet og sanserne.

Vores samfund bliver mere og mere opmærksomme på vigtigheden af at passe på os selv og et udendørs koldtvandskar i haven repræsenterer netop det.