Swimspa

Kombinerede spabade og pools

Aroma Therapy

 

På vores større spabade har vi udviklet en eksklusiv duftfunktion med produkter fra Canadian Spa®.

Den velduftende aromaterapi stimulerer sanserne og skaber en afslappende reaktion i kroppen både fysisk og psykisk.

DenForm swimspa

DenForm Hydrotherapy

 

Hydroterapi øger blodcirkulation, forhøjer muskelrestitution og afstresser krop og sind.

 

Igennem flere års undersøgelse og udvikling, har vi optimeret og effektiviseret hydromassage-dysernes kraft og fordeling i vores mange udespa for at give vores kunder den bedste velvære oplevelse.

Self-clean Technology

 

Alle vores spaserier har indbygget et selvrensende ozon og cirkulations system, der minimerer behovet for tilførsel af desinficerende midler som klor eller brom.

 

Effekten af rensesystemet er krystalklart vand, der kun skal skiftes én gang årligt.

Quatro Thermal Protection

 

Vores tilgang til innovation har skabt en termisk løsning, der via et firedobbelt isoleringssystem lukker helt tæt om varmen i spabadet.

 

Spabadene er designet til at kunne modstå det hårdeste klima, og vi leverer bl.a. vores spaserier til isbrydere på Grønland og områder nord for Polarcirklen.

Brug for rådgivning?

 

- "Hvilken swimspa skal jeg vælge?

- "Hvordan får jeg swimspaen om på terrassen?

- "Er en swimspa bedre end en udespa?

 

Udfyld vores formular og bliv kontaktet af en ekspert på området. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os


Svømmetræning 

Vores swim spas er alle udstyret med kraftige modstrømspumper, så selv meget øvede svømmere har mulighed for at dyrke seriøs svømmetræning. Det er naturligvis muligt at regulere styrken, så også begyndere kan svømmetræne i et trygt og sikkert miljø.

Massage

Alle swim spas har også siddepladser med vandmassage med mulighed for lufttilsætning. Du får her præcis den samme effektive massage som i et almindeligt spabad.

Materialer

Hos DenForm har vi mange års erfaring med design og produktion af pools og spabade til både fitness og wellness. Vi bruger kun den bedste akryl til karret og de mest gennemprøvede komponenter til digital styring, pumper og filtreringssystem.

Materialerne er slidstærke og designet er klassisk og tidløst. Det er meningen, at du skal kunne have glæde af din swim spa i mange år.

Isolering

Vores swim spas er ligesom vores udespabade designet til nordiske klimaforhold. Det betyder, at vi har gjort ekstra meget ud af en god isolering. Vi bruger et innovativt EcoHeat System både af hensyn til miljøet og din økonomi. Kar, rør og fittings, dvs. alle vandførende dele, er sprøjtet med et kraftigt lag polyurethan-skum, som også bruges til fjernvarmerør. Panelerne er indvendigt beklædt med en kombination af flamingo og folie, som reflekterer varmen tilbage i karret. Øverst dækkes swim spaen af et kraftigt termolåg med slidstærkt betræk og solide låsestropper.

Service

Vi sælger reservedele og udfører service til alle vores swim spas og spabade. Vi tilbyder telefonisk kundesupport og har også udkørende service, når det er nødvendigt.