Spa tilbehør

Gå på opdagelse i vores store sortiment af spa tilbehør - Vi tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, og som bidrager til en bedre spa-oplevelse

Vælg en af vores mest søgte kategorier nedenfor

Se hele sortimentet af tilbehør til spa herunder

Udespa tilbehør

Der er ikke noget mere fantastisk end at sidde i en varm udespa under åben himmel. Du kan dog forbedre oplevelsen med noget ekstra spa tilbehør oveni. Hos DenForm har vi et stort udvalg af tilbehør til spabade. Du kan finde produkter som Blue Connect, filtre, pudesæt, aromaterapi, flydedispensere, Wi-Fi moduler, trapper, coverliftere, støvsuger og rengøring mm. Vores spa tilbehør passer også til andre mærker end vores egne.

Blue Connect

Hos DenForm forhandler vi de eftertragtede Blue Connect til udespa og swimmingpools. En Blue Connect er den ultimative tester til din swimmingpool eller udespa, og den sparer dig for masser af tid. En Blue Connect skal placeres i vandet i enten din udespa eller swimmingpool, og her måler den helt præcist, hvad værdierne er i vandet. Når den har taget en måling af værdierne, fortæller den dig helt præcist, hvor mange gram (af enten pH- pH+ eller klor) du skal putte i vandet for at nå den optimale vandværdi og det reneste badevand. Der findes to typer Blue Connect:

Blue Connect GO

Med en Blue Connect Go kan du måle temperatur, pH-værdi og klorværdi i dit vand. Målingerne skal foretages over Bluetooth, og det er derfor nødvendigt at du står tæt på spabadet. Udover at give de konkrete vandværdier fortæller Blue Connect dig også, hvor mange gram kemikalier du skal dosere for at ramme den optimale værdi. På denne model kan man kun være én bruger ad gangen. Se modellen her:

Blue Connect Plus

Med en Blue Connect Plus kan du måle temperatur, pH-værdi, klorværdi og conductivity i vandet. Med en Blue Connect Plus er du automatisk koblet op på Sigfox netværket, hvilket betyder, at du kan måle vandværdierne i din spa eller swimmingpool langvejs fra. Hvis du f.eks. er taget på ferie og har fået naboen til at passe din udespa, kan du fortælle ham præcis hvor mange gram af de forskellige kemikalier, der skal puttes i vandet. På en Blue Connect Plus kan man også være flere brugere ad gangen. Se modellen her:

Har du spørgsmål om udskiftning af batteri, udskiftning af probe eller kalibrering af Blue Connect? - Så læs hele vores guide her:

Filter til spa

Filteret i en udespa er en meget vigtig komponent, da det er det, som samler alt nedfald og skidt i vandet. Uden et filter i din spa ville blade, sandkorn & mikropartikler cirkulere rundt i vandet, indtil du manuelt samlede det op med et net. Vi råder altid vores kunder til at have et ekstra filter at udskifte med, når det første rengøres. Vores filtre passer også til andre spabads-mærker end DenForm. Udskift nemt og billigt dit filter til spa hos os.

HUSK: Mål altid dine filtre inden bestilling - Så er du sikker på, at du får det korrekte.

Enkeltfilter (lille model)

Enkeltfilter (høj model)

Dobbeltfilter (lille model)

Dobbeltfilter (høj model)

Rengøring af spa

Man skal huske at rengøre sin udespa jævnligt, da bakterier, nedfald og mikroorganismer kan påvirke vandværdierne og badeoplevelsen. I de fleste udespa er der et cirkulations- og filtersystem, som tager det meste af sig selv. Det er dog stadig nødvendigt en gang i mellem at bruge noget ekstra for at få vandet krystalklart og badevenligt.

Et af vores mest solgte rengøringsprodukter er vores elektriske pool & spastøvsuger. Produktet er oplagt til at fjerne nedfald og især sandkorn, som bliver trukket med op i spabadet fra under fødderne. Spastøvsugeren har indbygget et lille filter, som nemt kan aftages når filteret skal tømmes. Den elektriske pool og spastøvsuger kører på helt almindelige AA-batterier, som kan købes i næsten alle super- og byggemarkeder. Så hvis du døjer med skidt i din udendørs spa – så er vores støvsuger til spa og pool perfekt til dig.

 

Vandpleje

Vi har også et stort udvalg af højkvalitets kemi- og vandplejeprodukter. Følg linket herunder: