Vildmarksbade

Få den rene naturoplevelse med et trækar i nordisk stil. Vores vildmarksbade er designet i et råt look, og bygget af hårdt varmebehandlet fyrretræ.

Et vildmarksbad er et badekar lavet i et rustikt træ-look og passer derfor pefekt ind i naturlige omgivelser. Vildmarksbadet skiller sig ud fra andre spabade da det opvarmes ved hjælp af en brændeovn. Vildmarksbadet passer perfekt til dig, der elsker at hygge i naturen.

Vildmarksbade Se vores udvalg her

Vildmarksbad tilbehør Se udvalget herunder

Den naturlige livsstil

Med det rustikke vildmarksbad i nordisk stil kan du virkelig gøre din have til et sted fyldt med oplevelser og hygge. Vildmarksbadet er lavet af hårdt fyrretræ og har et rustikt look.

Har du spørgsmål, til valg af vildmarksbade?

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os


Sommer og vinter

Et udendørs vildmarksbad kan bruges året rundt, også om vinteren. Med den brændefyrede ovn varmes vandet op til en passende temperatur. Det er en fantastisk oplevelse at sidde i vildmarksbadet i 37 ℃ varme vand med venner og familie, selvom vejret er råt.

Vildmarksbadet fås både med indvendig og udvendig ovn, og med eller uden akrylindsats. Et låg er praktisk. Det forhindrer blade og andet i at falde ned i vildmarksbadet. En trappe er også god, så du kan komme op i det.

Låg og trappe kan tilkøbes.

Der er plads til 6-7 personer i vildmarksbadet – afhængig af størrelse naturligvis.

Installation af vildmarksbade

Et træbadekar/vildmarksbad er low tech. Der kræves ingen særlig installation, men kun et fast, jævnt og tørt underlag. Gerne fliser eller en træterrasse.

Vær lidt varsom med regulering af vandets temperatur. Der følger hverken termostat eller termometer med vildmarksbadet, og allerede 42 ℃ vil føles ubehageligt varmt. Det kan derfor anbefales at have en haveslange parat til at regulere temperaturen ned. Hvis vildmarksbadet ikke har akrylindsats, så vil den være utæt det første stykke tid. Men træet udvider sig med tiden. Du skal bare efterfylde med vand, indtil vildmarksbadet er blevet tæt.

Vigtigt! Hvis ens vildmarksbad varmes op af en indvendig ovn af aluminium, SKAL tønden fyldes helt med vand. Ellers kan ovnen brænde sammen. Udvendige ovne er af stål.

Vandbehandling

Vores vildmarksbade har en bundprop, så vandet kan tømmes ud. Vandet bliver ikke filtreret som i et spabad, så vandet bør skiftes efter hver badning. Det kan være en god ide at tilsætte lidt klor, hvis flere personer bruger det samme vand. Bakterier trives godt ved 37 ℃. Men vigtigt med klortilsætning er, at pH-værdien skal ligge mellem 7,2-7,6. Så sørg for at have et testsæt til måling af pH og klor.
Klorværdien skal være ca. 1 ifølge testsættet.

Behandling vildmarksbadets træ

Når sommeren er slut, kan vildmarksbadet behandles med træ-olie for at forberede det til efterår og vinter.