Glasfiberpool ZK12

1200 x 360 x 150 cm

Træd ind i en verden af ren komfort og elegance med vores ZK12-pool. Denne rektangulære pool med dimensioner på 1200x360x150 cm tilbyder en rummelig oase til afslapning og leg. Den unikke tilføjelse af en undervandssiddeplads og trappe i den ene ende giver mulighed for en behagelig og bekvem indgang til vandet samt en komfortabel siddeplads under vandoverfladen.

Med en kapacitet på 53 m3 vand er der masser af plads til hele familien at nyde. Vælg mellem tre hvide eller farvede LED-lysspots for at skabe den perfekte stemning, uanset tidspunktet på dagen.

3 forskellige farver

Basalt Grey

En mørk, meget moderne grå for et elegant og nutidigt udseende.

Pearl Grey

Denne grå nuance tilføjer en afdæmpet og diskret tone. 

Snow White

Vandet er krystalklart og giver en fantastisk lysstyrke, når solen skinner.

Pool cover

Tag en svømmetur i ren komfort og beskyttelse med Covrex®'s avancerede pool-lamelcover! Dette cover er skabt til at levere den ultimative kombination af stil, beskyttelse og energieffektivitet, hvilket vil forvandle din pooloplevelse.

Med et lamelcover kan du nyde krystalklart vand året rundt, da det effektivt holder snavs, blade og insekter væk fra din pool. Den intelligente teknologi bag coveret sikrer ikke kun enkel betjening, men også betydelige energibesparelser ved at bevare og opretholde temperaturen.

Livslang garanti!

Med mere end 55 års fokus på forbedring af produktionskvaliteten kan LPW Pools® og Covrex® præsentere exceptionelle garantier, mens en uafhængig myndighed fortsat kontrollerer deres produktionsanlæg for at opretholde kvalitet.

Du vil derfor opnå følgende garantier på dit produkt:

  • Livslang garanti på din pools skaldforsegling
  • 5 års garanti på Covrex® klassike lameller inkl. skade via havl
  • 3 års garanti på Covrex® Solar lameller
  • 3 års garanti på Covrex® cover motorer
  • 2 års garanti på el-installationer og tilbehør

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Christian Sønderskov
- Salgsdirektør 
 
"Med et hav af muligheder for type og design kommer mine kunders behov altid først, og med vores service-team står vi altid klar til at hjælpe med store projekter som små."
 
Kontaktinformation:
Mail: cs@denform.eu
Tlf.: + 45 8712 6918

Bliv inspireret