Glasfiberpool La Plage 11

1100 x 400 x 150 cm

Træd ind i en verden af ren luksus med vores La Plage 11-pool. Med dimensioner på 1100x400x150 cm tilbyder denne rektangulære pool en rummelig og indbydende oase til afslapning og svømning. Den indbyggede trappe i det ene hjørne gør adgangen til vandet let og bekvemt.

Med en imponerende kapacitet på 50 m3 vand er der masser af plads til familie og venner at nyde. Vælg mellem tre hvide eller farvede LED-lysspots for at skabe den perfekte stemning, uanset tidspunktet på dagen.

3 forskellige farver

Basalt Grey

En mørk, meget moderne grå for et elegant og nutidigt udseende.

Pearl Grey

Denne grå nuance tilføjer en afdæmpet og diskret tone. 

Snow White

Vandet er krystalklart og giver en fantastisk lysstyrke, når solen skinner.

Pool cover

Gå ned i ren komfort og sikkerhed med Covrex®'s avancerede pool-lamelcover! Dette cover er designet til at levere den ultimative kombination af stil, beskyttelse og energieffektivitet, hvilket vil forvandle din pooloplevelse.

Ved hjælp af lamelcoveret kan du nyde krystalklart vand året rundt, da det effektivt holder snavs, blade og insekter ude af din pool. Den intelligente teknologi sikrer ikke kun nem betjening, men også betydelige energibesparelser ved at bevare og opretholde temperaturen.

Livslang garanti!

LPW Pools® og Covrex®'s produktionskvalitet, forfinet i mere end 55 år, giver dem mulighed for at tilbyde unikke garantier, mens en uafhængig myndighed udfører regelmæssige kvalitetskontroller på deres produktionsanlæg.

Du vil derfor opnå følgende garantier på dit produkt:

  • Livslang garanti på din pools skaldforsegling
  • 5 års garanti på Covrex® klassike lameller inkl. skade via havl
  • 3 års garanti på Covrex® Solar lameller
  • 3 års garanti på Covrex® cover motorer
  • 2 års garanti på el-installationer og tilbehør

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Christian Sønderskov
- Salgsdirektør 
 
"Med et hav af muligheder for type og design kommer mine kunders behov altid først, og med vores service-team står vi altid klar til at hjælpe med store projekter som små."
 
Kontaktinformation:
Mail: cs@denform.eu
Tlf.: + 45 8712 6918

Bliv inspireret