Glasfiberpool La Plage 10

1000 x 400 x 150 cm

Dyk ned i ren fornøjelse med vores La Plage 10-pool. Med dimensioner på 1000x400x150 cm tilbyder denne rektangulære pool en rummelig og indbydende oase til afslapning og svømning. Den indbyggede trappe i det ene hjørne gør adgangen til vandet let og bekvemt.

Med en imponerende kapacitet på 47 m3 vand er der masser af plads til hele familien at nyde. Vælg mellem tre hvide eller farvede LED-lysspots for at skabe den perfekte stemning, uanset tidspunktet på dagen.

3 forskellige farver

Basalt Grey

En mørk, meget moderne grå for et elegant og nutidigt udseende.

Pearl Grey

Denne grå nuance tilføjer en afdæmpet og diskret tone. 

Snow White

Vandet er krystalklart og giver en fantastisk lysstyrke, når solen skinner.

Pool cover

Spring ned i ren komfort og beskyttelse med Covrex®'s avancerede pool-lamelcover! Dette cover er skabt til at tilbyde den ultimative kombination af stil, sikkerhed og energieffektivitet, hvilket vil revolutionere din pooloplevelse.

Med et lamelcover kan du nyde krystalklart vand året rundt, da det effektivt holder snavs, blade og insekter væk fra din pool. Den innovative teknologi bag coveret sikrer ikke kun enkel betjening, men også betydelige energibesparelser ved at bevare og opretholde temperaturen.

Livslang garanti!

Med over 55 års kontinuerlig forbedring af produktionskvaliteten er LPW Pools® og Covrex® i stand til at tilbyde exceptionelle garantier, da deres produktionsanlæg inspiceres regelmæssigt af en uafhængig myndighed for at sikre kvalitet.

Du vil derfor opnå følgende garantier på dit produkt:

  • Livslang garanti på din pools skaldforsegling
  • 5 års garanti på Covrex® klassike lameller inkl. skade via havl
  • 3 års garanti på Covrex® Solar lameller
  • 3 års garanti på Covrex® cover motorer
  • 2 års garanti på el-installationer og tilbehør

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Christian Sønderskov
- Salgsdirektør 
 
"Med et hav af muligheder for type og design kommer mine kunders behov altid først, og med vores service-team står vi altid klar til at hjælpe med store projekter som små."
 
Kontaktinformation:
Mail: cs@denform.eu
Tlf.: + 45 8712 6918

Bliv inspireret