Glasfiberpool City+

750 x 320 x 150 cm

Træd ind i en verden af luksus med vores City+ pool. Med dimensioner på 750x320x150 cm og en rektangulær form tilbyder denne pool en rummelig og elegant tilføjelse til enhver udendørs oase. Den medfølgende 6-trins hjørnetrappe tilføjer ikke kun et strejf af stil, men sikrer også nem adgang til og fra vandet.

Med en imponerende kapacitet på 28 m3 vand og to indbyggede hvide LED-lysspots, er City+ poolen det ultimative valg for dem, der ønsker en pooloplevelse i verdensklasse.

3 forskellige farver

Basalt Grey

En mørk, meget moderne grå for et elegant og nutidigt udseende.
OBS: Billedet er vejledende

Pearl Grey

Denne grå nuance tilføjer en afdæmpet og diskret tone. 

Snow White

Vandet er krystalklart og giver en fantastisk lysstyrke, når solen skinner.

Pool cover

Få en svømmetur i komfort og beskyttelse med Covrex®'s avancerede pool-lamelcover! Dette cover er skabt til at tilbyde den ultimative kombination af stil, sikkerhed og energieffektivitet, hvilket vil revolutionere din pooloplevelse.

Med et lamelcover kan du glæde dig over krystalklart vand året rundt, da det effektivt holder snavs, blade og insekter væk fra din pool. Den innovative teknologi bag coveret sikrer ikke blot enkel betjening, men også betydelige energibesparelser ved at bevare og opretholde temperaturen.

Livslang garanti!

Takket være deres mere end 55 års erfaring er LPW Pools® og Covrex® i stand til at tilbyde enestående garantier på baggrund af deres høje produktionskvalitet, mens deres produktionsanlæg rutinemæssigt inspiceres af en uafhængig myndighed for at sikre kvalitet.

Du vil derfor opnå følgende garantier på dit produkt:

  • Livslang garanti på din pools skaldforsegling
  • 5 års garanti på Covrex® klassike lameller inkl. skade via havl
  • 3 års garanti på Covrex® Solar lameller
  • 3 års garanti på Covrex® cover motorer
  • 2 års garanti på el-installationer og tilbehør

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Christian Sønderskov
- Salgsdirektør 
 
"Med et hav af muligheder for type og design kommer mine kunders behov altid først, og med vores service-team står vi altid klar til at hjælpe med store projekter som små."
 
Kontaktinformation:
Mail: cs@denform.eu
Tlf.: + 45 8712 6918

Bliv inspireret