Blue Connect

Vi forhandler de smarte automatiske testere til swimmingpool og udendørs spa

Er du også træt af at skulle måle vandværdierne i din swimmingpool eller udespa? Eller kan du ikke få pH-værdien til at ligge som den skal? - Så har vi en løsning til dig.

En Blue Connect kombinerer den nyeste teknologi indenfor testning og regulering af vandkvalitet. Ved hjælp af en app du downloader på telefonen, fortæller Blue Connect dig med præcision hvad din temperatur, pH-værdi og sanitet er i vandet. Den fortæller dig også hvor mange gram du skal dosere af enten pH minus, pH plus klor eller bromin for at opnå de optimale vandværdier. Der findes 2 varianter:

Blue Connect & tilbehør

Blue Connect GO

GO-modellen er den simple af de to varianter. For at måle værdierne i vandet åbner du appen og trykker på Bluetooth knappen. Der går ca. 10 sekunder, hvorefter appen fortæller dig præcis hvad temperaturen, pH-værdien og saniteten er i vandet. Den fortæller dig også med nøjagtighed hvor mange g. af hhv. pH minus, plus eller klor du skal putte i vandet for at opnå den optimale værdi. Med Blue Connect Go kan man kun være 1 bruger ad gangen, og man skal stå tæt på spabadet eller swimmingpoolen for at fange værdierne i vandet.

Blue Connect Plus

Blue Connect Plus er opgraderingen af de to modeller, og her får du masser af gode ekstra features for pengene. Plus-modellen har en 4-i-1 probe som virker til pools eller spabade der desinficeres med klor, brom eller salt. Nogle af de væsentligste fordele ved denne model er følgende: 1: Man kan være mere end én bruger ad gangen, så hele familien kan hjælpes ad med at holde vandet rent og badevenligt. 2: Man har - bindingsfrit - altid adgang til Sigfox netværket, som gør det muligt at måle værdierne i vandet fra arbejdet, på farten eller fra udlandet!

Installation af Blue Connect

Download Blueriiot appen fra App Store eller Google Play og opret en bruger

 

Tilslut telefonen til Blue Connect og følg guiden for opsætning

Placer Blue Connect i vandet eller på rørsystemet. Den er nu klar til brug!

Blue Connect Features

Præcise målinger

Blue Connect måler vandværdierne præcist og akkurat hver gang. Med GO-modellen skal disse måles med Bluetooth og med Plus modellen bliver de foretaget automatisk over Sigfox netværket.

Sigfox-network

En Blue Connect Plus bruger Sigfox-netværket til at sende data til din app på telefonen uanset hvor du befinder dig henne. Denne funktion er gratis på Plus-modellen hvor man på en Blue Connect GO skal betale et månedligt abonnement. Sigfox dækker næsten hele Europa og virker desuden i USA, dela af Afrika, dele af Sydamerika, Australien mv. 

God vandkvalitet

Takket være rådgivning fra appen, sørger Blue Connect altid for, at vandet i udespaen eller poolen er rent og badevenligt. Du kan altid tjekke vandets værdi, uanset hvor du er med en Blue Connect Plus.

Ikke flere bekymringer!

Glem de manuelle tests - Få Blue Connect til at sende dig meddelelser hvis der skal gøres noget ved vandet i swimmingpoolen eller udespaen. Denne funktion kan nemt aktiveres.

Spar penge og tid!

Tid er penge, og du sparer masser af begge dele med en Blue Connect. Du skal ikke længere regne dig frem til hvor mange g. kemikalier der skal tilføres vandet, da appen giver dig det præcise svar

Valg af Blue Connect

Vi har lavet en sammenligning af de to modeller herunder

Blue Connect GO

Blue Connect Plus

 • Bruges med Blueriiot-appen
 • Virker til swimmingpool & udespa
 • 3-i-1 probe: temperatur, pH-værdi, ORP
 • Virker til pools & spa der bruger klor & bromin

 

 

 

 • Bruges med Blueriiot appen
 • Virker til swimmingpool & udendørs spa
 • 4-i-1 probe: temperatur, pH-værdi, ORP, Conductivity
 • Virker til pools & spa der bruger klor, bromin og salt
 • Inkluderer Fit50
 • Giver adgang til Blueriiot Premium på livstid
 • Giver adgang til monitorerings platform

Service videoer for Blue Connect

Kalibrering af Blue Connect

Udskiftning af batteri

Udskiftning af probe