Overdækning til spa

En Cover Jacket eller Cover Cap giver din udespa ekstra beskyttelse og ekstra isolering. Den kommer med indbyggede spænde-stropper, så den lukker helt tæt omkring spabadet.

Overdækning til spa - ekstra isolering & beskyttelse

En overdækning til udespa sparer på strømregningen

Et af de mest omdiskuterede emner angående udendørs spa er isolering, og hvordan denne kan forbedres - svaret er en cover jacket.
En Cover Jacket er faktisk en presenning med indbygget isolering og indbyggede spændebånd. De kan fås i flere forskellige størrelser - fra den mindste model på 200x100 cm. til den største model på 600x228 cm! De primære årsager til forhøjet strømforbrug i en udespa er følgende:

Isolering

Er isoleringen i din udespa ikke bygget til det nordiske klima, bliver den hurtigt dyr at have kørende. Hos DenForm er vores udespa isoleret med et Quatro Thermal Protection system, som du kan læse mere om her: Energiforbrug for udendørs spa

Udetemperatur

Temperaturen udenfor har meget at sige mht. strømforbruget i en udespa. På en varm sommermåned kan varmelegemet holde temperaturen uden problemer, men på en iskold vintermåned skal den arbejde ekstra meget for at holde vandtemperaturen ved lige.

Konklusion - Derfor skal du investere i en presenning til din udespa

De største faktorer som påvirker strømforbruget i et spabad er altså isoleringen i udespaen og temperaturen udenfor. En Cover Jacket giver både ekstra isolering (i form af ekstra isoleringsmateriale samt et vindafvisende ydre) og den holder temperaturen udenfor i skak.

 

Nyt spa cover? - Vi har de amerikanske godkendelser

Den vigtigste del af isoleringen i en udespa er det tykke termolåg som ligger på toppen. Vores DenForm spa covers er forstærket med stålbjælker for ekstra holdbarhed, og vi er et af de eneste firmaer i Europa med de amerikanske godkendelser for sikkerhedscovers. OBS: Vores spa covers passer til næsten alle mærker af udespa.