Accessories til udespa

Der findes mange produkter som kan gøre oplevelsen i en udendørs spa endnu bedre. Vi tilbyder kun produkter af højeste kvalitet, og som bidrager til en bedre spaoplevelse.

Accessories til udendørs spa

Coverlifters til udespa

En coverlifter har igennem mange år været det mest solgte tilbehørs produkt til en udespa, og dette er ikke uden grund. En udespa i god kvalitet kommer med et termolåg inklusiv i prisen, som vejer mellem 20-25 kg. Termocoveret er stort, og det kan være besværligt at tage låget af og på spabadet. Med en coverlifter gør det processen let og hurtig. Der findes tre forskellige versioner af coverliftes: Topmonteret, bundmonteret & hydraulisk. Den topmonterede coverlift anbefaler vi oftest til spabade som er delvist nedgravet, eller hvor der er bygget terrasse op omkring. Den bundmonterede coverlift anbefales til fritstående udespa, og den hydrauliske går til runde og fritstående modeller.

Drinkbord, håndklædeholdere & sikkerhedshåndtag til udespa

Inviteres naboer, venner eller familie forbi, og bliver stemningen en smule festlig, er det altid en god ide, med ekstra plads til drinks og snacks. Et drinkbord til udespa monteres let på siden af udespaen, og bakken kan tages af og på efter behov. Håndklædeholderen gør med garanti spaoplevelsen bedre, da man slipper for at skulle lufttørre hænderne, inden man tager fat i telefonen eller en snack. Et sikkerhedsgreb gør det nemt at komme enten op eller ned i sit spabad.

Se flere accessories til udespa her