Covers til udendørs spa

Termolågene består af hærdede og sikkerhedstestede flamingoplader med fugtspærrer og aluminiumsforstærkere.

Amerikansk godkendt

DenForm’s termolåg til spa er nogle af de eneste i Europa, som har opnået de amerikanske godkendelser. Vores spa covers er designet til minusgrader, og de kan tåle et ekstremt højt tryk. Alle spalågene er opbygget af hærdede flamingoplader med indbyggede aluminiumsforstærkere. Pladerne er betrukket med fugtspærrer som stopper spabadets fordampning i at trænge ind i materialet. Vi har spa covers i alle størrelser som passer til alle udespa - også andre fabrikater.

Spa covers - kvalitets termolåg med amerikanske godkendelser

Ekstra beskyttelse til dit spa cover

Spa coverets opbygning

Et spa cover er et tykt termolåg, som holder på varmen i din udespa. Låget følger med som standardudstyr, når du køber en udespa, og kan købes separat. Coveret er 8 cm tykt yderst og 12 cm på midten og opnår derved en tageffekt for at vand kan løbe af.

Termolåget er opbygget af 3 lag:

Coverets isolerende kerne

Kernen i spa coveret består af 8-12 cm hård flamingo. Flamingo er et effektivt isoleringsmateriale, som også bruges i byggeri. Samtidig er det let, så låget nemt kan løftes. Hjørnerne er forstærkede for at give ekstra beskyttelse. En aluminiumsskinne langs den ene side af hver flamingoplade giver ekstra stabilitet, når coveret åbnes.

Termoålgets fugtbarriere

Den isolerende flamingo er indpakket i kraftig plastic, der fungerer som fugtbarriere for at hindre fordampende vand fra spabadet i at trænge ind. En af de primære grunde til, at folk udskifter deres termolåg, er da det har suget vand og er blevet tungt. Denne problemstilling er man fri for med et DenForm termolåg til udespa.

Spa coverets ydre beskyttelse

Yderst er spa coveret betrukket med kraftigt og slidstærkt PU-læder. Coverbetrækket er både vandafvisende og beskytter mod nedbrydende sollys. Betrækket kan lynes af og skiftes, uden at du behøver skifte hele dit spa cover. Et nedhængende skørt sørger for at låget slutter tæt omkring spabadet og forhindrer fordampning. I hver ende af betrækket er der monteret et solidt håndtag, som gør det let at åbne og lukke for spacoveret.

For yderligere at stormsikre spabadet, er der i hvert hjørne monteret 2 låsestropper (8 i alt). Spacoverets låse sikrer samtidig mod ikke-tilladt brug af udespaen. Låsene låses op med en speciel nøgle som medfølger til termolåget. Hvis en låsestrop går i stykker, er det ikke nødvendigt at udskifte hele termolåget - De kan bestilles separat.

Bestilling af nyt termolåg til spa

Du kan bestille et nyt cover hos os i et hvilket som helst design og i hvilke som helst mål. Uanset om du bestiller et nyt cover til en DenForm-spa eller til en spa af andet mærke, så er det en god ide at tage præcise mål af coveret. Du skal måle længde og bredde og hjørneradius som vist på billederne. Hvis du har en rund spa, skal du måle diameteren.

Hjørneradius

Vores firkantede spa covers er med afrundede hjørner, og hjørneradius er som standard 13,5cm. Ønsker du et cover til en spa med specielt design, for eksempel med et afskøret hjørne eller som en otte-kant, så kontakt os. Vi kan producere specialcovers i alle former og størrelser. Se hvordan hjørneradius måles på billedet nedenfor.

Testet og godkendt

Vores spa covers er testet og godkendt i henhold til ASTM F1346 - 91(2010) Standard Performance Specification for Safety Covers and Labeling Requirements for All Covers for Swimming Pools, Spas and Hot Tubs.

Testen godkender coveret som et sikkerhedscover med henblik på punktbelastning, afbøjningsstyrke, afvanding og korrekt etikettering. Vi anbefaler dog, at coveret kun bruges til det formål, det er beregnet til, og at det ikke udsættes for unødig belastning:

  • Lad ikke børn lege på spa-coveret.
  • Stå ikke på spa-coveret.
  • Placer ikke tunge genstande på spa-coveret.