Designerpools

Tegnet, designet & produceret i Sverige – Vores svenske designerpools bliver lavet i europæisk stål, og har vundet priser for miljøvenlig produktion

5 grunde til at vælge en designerpool

 

Miljøvenlig:
Det er muligt at vælge Ecoline pakken, der gør poolen så effektiv og bæredygtig som muligt med henblik på den mængde energi der skal til for at poolen kører. Vores producent er blevet tildelt den anerkendte miljøpris: ”Svensk Miljöbas”. De robuste stålvægge er overfladebehandlet med Magnelis®, og er derfor mere miljøvenlige end de traditionelle galvaniserede stålplader grundet et lavere zinkindhold.

Prisvenlig:
Vores designerpools bliver lavet i hærdet stål, og de er selvbærende. Det betyder, at der ikke behøves ekstra støtte i form af tørblandet cement eller beton for at klare vand- og jordtrykket. Alle gennemføringer til rør, lys, skimmer mm. er også præinstalleret fra fabrikken, hvilket gør prisen væsentlig billigere. Ved at ligge nogle prædefinerede rammer over projektet – som pool størrelse og pool form – bliver prisen igen sænket.

25 års garanti:
På alle vores designerpools har du 25 års garanti på den robuste stålkonstruktion. Magnelis overfladebehandlingen – som bruges til disse stålpools – bruges også i fremstillingen af vejtromler og autoværn, hvor der kræves ekstrem høj modstandsdygtighed over for korrosion. En designerpool er europæisk kvalitet på sit højeste.

Flere designmuligheder:
Der er et væld af designmuligheder, når du vælger en designerpool fra DenForm. Man er altså ikke – som ved de klassiske stålpools – fastlåst til en rund eller oval form. Formene kan både laves rektangulære, runde, ovale, 8-sidet, 8-tals formede og lagune formede. Du kan læse mere om alle de forskellige designs længere nede på siden.

Skandinavisk produceret:
Vores designerpools bliver produceret i Sverige af store robotter, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og en fejlfri finish. Efter produktionen bliver poolen tæt sammenpakket og leveret på én til to standard EU-paller alt afhængig af poolens størrelse.

Udvalg af pool designs

Rektangulær pool: Den rektangulære model er en af vores mest populære, og den kan både nedgraves eller monteres fritstående. Størrelsen kan fås op til 1200 x 600 cm.

Rund pool: Den runde model er den nemmeste at installere, og den har den korteste produktionstid. Poolens størrelse varierer fra 330 cm i diameter til 620cm.

Oktagon pool: Vores oktagon pool er en kombination af den rektangulære og den ovale, og den giver et alternativt look til terrassen eller haven.

8-tals pool: En 8-tals pool er den mest prisvenlige model, og den har den korteste produktionstid. Poolens størrelse kan fås op til 490 x 760 cm.

Lagoon pool: Lagoon modellen skiller sig i høj grad ud fra de traditionelle swimmingpools med dens unikke og tropiske form.

Oval pool: Den traditionelle ovale swimmingpool kan fås i et hav af forskellige størrelser, og den tilfører et harmonisk og blødt udtryk til haven.

Udvalg af pool liners

Der kan vælges mellem 12 forskellige liners til vores designerpools. 6 med mønstre og 6 i gennemgående farver. Se udvalget af pool liners herunder:

Mosaik blå

Mosaik Grå

Mosaik Sand

Mosaik Sort

Marmoreret

Carrara

Lyseblå

Tyrkis

Blå

Lysegrå

Mørkegrå

Sand

Designerpoolens historie

Siden slutningen af 60’erne har svenske Miami Pool designet og produceret swimmingpools. I 2008 – ca. 50 år efter firmaets begyndelse – blev deres nuværende pooltype skabt med fokus på miljøvenlighed, elegant design, nem montering & lang levetid. Som et bevis på den fantastiske kvalitet, lover vi 25 års garanti på poolens stålkonstruktion.

De rektangulære pools er bygget af 2mm tykke Magnelis® behandlede stålplader, og udgør markedets kraftigste standard stålpool ramme.

De friformede pools har samme tykkelse som de rektangulære, og det er her, at vores designerpools er unikke. Måden stålformene bliver konstrueret muliggør det at forme pladerne trods deres 2mm tykkelse. Andre producenter laver stålet i 0,6mm for at opnå samme resultat, hvilket både påvirker stabilitet og levetid negativt. Af samme årsag tilbydes vores 25 års garanti.

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os