Hvad er en betonpool?

En betonpool vil blive bygget i betonelementer, hvor den efterfølgende vil færdigstøbes. Det er dog også muligt blot at støbe den i beton. Som udgangspunkt, så er betonpools nedgravet i din have, hvor du kan placere den og forme den på mange forskellige måder, så den passer ind i haven. Det er dog også muligt at montere den over jorden, hvis du f.eks. har en skråning i din have, hvor du ønsker at bygge en terrasse op rundt om poolen.

Næsten alt er muligt ved betonpools!

Du kan helt selv bestemme, hvordan din pool skal designes. Det kan f.eks. være, at du ønsker en dyb ende i poolen og en mindre dyb ende, eller måske har du nogle skrå kanter op mod huset, som poolen skal passe ind med. Alt dette kan lade sig gøre netop med en betonpool. Du kan også vælge at have en trappe i begge ender, eller en springvand/vandfald i poolen. Det er altså kun fantasien der sætter grænser med en betonpool – og du vil også være garanteret et luksuriøst look, hvor end du bygger poolen. Ønsker du at kunne svømmetræne i din pool, men pladsen i haven er ikke til en lang nok pool, så er det også muligt at montere en svømmetræner.

Sådan bygger du en betonpool

Der vil naturligvis være lidt gravearbejde og noget støbning af beton, men så snart det er færdiggjort, så kan vi komme og svejse lineren fast til poolen og montere alle delene i form af lys, skimmer, indløbsdyse, renseanlæg og meget mere, som du eventuelt kan tilkøbe til poolen. Vores dygtige serviceteam vil stå til rådighed hele vejen igennem processen og kan guide og vejlede dig under hele projektet. Skal betonpoolen have en flot afslutning i form af kantfliser eller pool overdækning, så er dette også noget vi kan levere i mange forskellige farver og varianter. Grave- og beton arbejde er ikke noget vi står for, så her skal du selv have fat i en murer eller lign., hvis du ikke selv ønsker at begive dig ud i projektet.

Hvad skal jeg overveje af tilbehør til min betonpool?

Der er meget forskelligt tilbehør, som er værd at overveje. En af de mest populære overvejelser er pool overdækningen. Poolen vil være direkte åben for nedfald, som kan samle sig i bunden hvis den ikke er overdækket. Derfor er det anbefalet, at man får en god pool overdækning. Der findes forskellige varianter af pool overdækning herunder termotæppe, lamelcover eller et pooltag. Lamelcover og pool tag, er dog de mest udbredte til vores betonpools, da de er med til at skabe et eksklusivt look i din have, og samtidig med dette, så kan de også være med til at holde rigtig godt på varmen. Du kan se alle vores løsninger til pool overdækning her:

Dette leder så til den næste gode anbefaling nemlig en varmepumpe. Den danske sommer er ikke lige så lang, som man kunne håbe på, så derfor er det også et godt valg at montere en varmepumpe, så man kan få de 2-3 måneders ekstra tid i poolen. Her er der flere løsninger, hvor man både kan vælge at gå med den varmepumpe, som passer netop til poolen, men man kan også vælge en varmepumpe, som er overdimensioneret for bedre ydeevne og eventuelt længere bade-perioder på året. Her kan du se nogen af vores bedste og mest anbefale varmepumper:

Ønsker du ikke at bruge tid på vedligehold af din pool?

Så læs med her. Der findes mange løsninger til vedligehold, men som udgangspunkt, så er der 3 ting man kan optimere:

Saltvandsanlæg
Automatisk dosering af klor
Robotstøvsuger til rengøring

 

Hvad angår saltvandsanlæg og automatisk dosering af klor, så ligger funktionen lidt i ordet. Inde i teknikrummet vil der blive monteret generator, følere mv., som skal håndtere ph- og klorværdien i vandet. Når det kommer til en robotstøvsuger, så er der lidt forskelligt at vælge i mellem. Det man skal være opmærksom på er, at man får købt en støvsuger, som passer til poolens størrelse og som både kan rengøre bunden og siderne af poolen. På denne måde slipper man for en stor del af rengøringen.

Klar til at bestille?

Tøv ikke med at kontakte os for at modtage en uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen nedenfor eller ringe til os på telefonnummer 8712 6900. Vores team står parat med åbne arme for at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker om poolbygning. Vi er tilgængelige fra mandag til torsdag fra kl. 8:00 til 16:30 og fredag fra kl. 8:00 til 16:00.

Vi ser frem til at samarbejde med dig for at finde den ideelle løsning!

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os