Udendørs spa i haven

Sådan får du et perfekt integreret wellness område

Annie bor i det skønne Sejs ved Silkeborg. Hun er haveentusiast og har indrettet sin have med hyggekroge, udekøkken, spiseplads og kamin. Annie tænkte, at det hyggelige gårdmiljø kunne suppleres med noget vand og wellness, og at en udespa derfor ville være et spændende indslag i havens miljø.

Valget faldt på DenForms runde udespa, Circle Lux, med plads til seks personer. Denne udespa er udstyret med højttaleranlæg til smartphone, LED-lys, vandfald og et drinkbord. Der er dermed lagt op til hyggelige stunder i haven hele året rundt for hele familien. Udespaen er smukt integreret i den dejlige, store have.

Annie siger:

”Franz og jeg har nu haft vores spa siden sommeren 2017 og vi ELSKER den. Vi er næsten dagligt en tur deri og nyder den velvære og afslapning som den giver os. Der inviteres også til venindeaftener, og teenager Carl-Emil på 16 år, holder også spa-fest

Det er fuldstændig undervurderet hvor fantastisk det er, at have sådan én i sin have. Uanset hvor lunefuldt det danske vejr end er, så er der altid sommerstemning med spa´en. Også om vinteren nyder vi at sidde i det varme vand, mens sneen drysser ned

Jeres service er også formidabel og det oplevede vi, da vores spa var ikke korrekt indstillet ved modtagelsen. Trods flere gennemlæsninger af vejledningen – og uden held til optimering – ringede vi efter service, som allerede samme dag kom forbi og indstillede spa´en, så den blev fuldt funktionsdygtig og alle dyser kom til at virke. Det viste sig, at også montøren havde problemer, men jeres servicechef kunne pr. telefon løse problemet hurtigt.”

Franz og Annie, Sejs/Silkeborg