Overvejer du en udendørs spa til haven?

...eller måske en swimspa, swimmingpool eller sauna?

Så er du landet det rigtige sted. Vi har siden 1979 leveret wellness-produkter til privatkunder verden over, og til forhandlere i mere end 10 lande. Vi tilbyder en 360-graders købsprocess, og vi hjælper både med levering, installering, og "inspirering". Men én ting er at købe produktet. En anden er at få den integreret i miljøet derhjemme. Det kan være svært! Og derfor har vi samlet en masse gode idéer her på siden og gjort dem tilgængelige for dig.

Inspirations-idéer udendørs spa

...det skal du være opmmærksom på:

Hvis du vælger en udendørs spa, skal du være særlig opmærksom på placeringen. Se f.eks. kunden ovenfor. Her er der valgt at placere udespaen i hjørnet af haven og helt op ad hegnet. Dette er en god placering af 2 årsager: Hegnet giver både ly for vinden, og den afskærmer for naboer og forbigående, så spaoplevelsen bliver mere intim.

Et andet eksempel er denne kunde: Et godt udsyn er lig med en ekstra god spaoplevelse. Kunden har valgt at placere sin swimspa midt ude på terrassen, så der er udkig til haven, terrasen og på huset. Kunden har også valgt at nedsænke swimspa'en, så den flugter med terrassebrædderne og passer bedre ind i miljøet omkring.

Den fritstående placering er den nemmeste at håndtere under installationen. Man behøver ikke - i modsætningn til nedgravet placering - at få spabadet kranet om på terrassen, da man kan nøjes med at skubbe den ind på 2-3 møbelhunde. Denne installation gør det også nemmere for en servicetekniker at komme til teknikken.

Anni-inspiration-udespa.png

"Vi har haft vores udespa siden sommeren 2017 og vi elsker den"

Annie bor i det skønne Sejs ved Silkeborg. Hun er haveentusiast og har indrettet sin have med hyggekroge, udekøkken, spiseplads og kamin. Annie tænkte, at det hyggelige gårdmiljø kunne suppleres med noget vand og wellness, og at en udendørs spa derfor ville være et spændende indslag i havens miljø.

Læs mere om Anni's oplevelse her

Installations idéer til udendørs spa

Idéer er der nok af når man skal installere en udendørs spa i sin have. Men der er også nogle andre ting man skal have i mente inden købsprocessen. Det kunne f.eks. være udespaens størrelse, udespaens pris, ekstra omkostninger eller isolering. For at gøre processen let for dig, har vi i samarbejde med vores serviceteknikere udarbejdet en komplet købeguide med masser af videomateriale og billeder, og gjort den tilgængelig på linket nedenfor.

Men hvis det stadig er inspiration, du er ude efter, så bliv på siden her lidt endnu – For vi har masser mere at vise.

Men én ting er selvfølgelig at høre det fra os ...lad vores kunder fortælle lidt om deres oplevelser nedenfor

"Vores udespa har forlænget pool sæsonen betydeligt"

Familien Christoffersen bor nord for København, og har altid haft en swimmingpool i haven. Poolen er blevet brugt flittigt af både dem selv, børn og børnebørn. Med tiden fandt de dog ud af at poolen kun var populær i ca. 4 måneder om året, da det danske sommervejr ikke altid var til at stole på. De besluttede sig derfor for at supplere den kolde efterårsbadning med noget varme, og valgte en udendørs spa og varmepumpe fra DenForm.

"Jeg mindes ikke at have lavet en bedre investering i mit eget velvære"

"Vi elsker vores udespa, den har helt afgørende løftet vores livskvalitet"

"Jeg kan virkelig mærke på efterspørgslen, at jeg nu også kan tilbyde en udespa"

Anders bor med udsigt til vandet og bruger flittigt sin terrasse, når det danske vejr tillader det. Han savnede at kunne bruge sine udearealer om efteråret/vinteren, og tog derfor fat i DenForm for hjælp og inspiration. Løsningen blev - allerede 2 dage efter - en udendørs spa, med udsigt til bugten, terrassen og haven.

Hvis du har en terrasse, så har du også plads til en udendørs spa. Og det er ingen hindring, hvis din terrasse er på taget af 5. sal i midten af København. Her bor Peter Aude, og han havde en drøm om at kunne bruge sin tagterrasse med den storslåede udsigt over byen hele året rundt i al slags vejr. En lille to-personers udespa var svaret.

Lars Eskebæk, som udlejer et stort sommerhus til 24 personer i Marielyst, supplerede i foråret 2017 sit udlejningshus med et 6-personers udespa fra DenForm. Samtidig henvendte han sig til os for at høre, om vi havde en løsning til automatisk vandpåfyldning. "Jeg har fået god hjælp fra DenForm - Hurtig levering og top service!"

Afrunding - udendørs spa

Et udendørs spabad er en enestående kilde til velvære, social hygge og naturoplevelser. Det er en fantastisk oplevelse at sidde med familie eller venner i det 40 graders varme vand under en kraftig efterårsblæst eller i knitrende frostvejr. Vores udespa bliver kun bygget i de bedste materialer på markedet, og de er velegnede til brug hele året rundt.

Vi er eneforhandler af de eksklusive Ghost-Systems i Norden

 

Ghost-systems®

 

Design by Marc Sadler