Udendørs Boblebad

En udespa skal tilpasses dig og ikke omvendt - DenForm har over 40 års erfaring med udendørs boblebade

Er du en af de heldige, som har fornøjelsen af en dejlig baghave, terrasse eller anden form for plads hvor du tænker, der godt kunne stå et udendørs boblebad? Så er du havnet det helt rigtige sted! DenForm Lux er Danmarks førende virksomhed indenfor velvære, og vi er altid klar til at tage imod dig i vores 750kvm store showroom i Aarhus. Hvis udendørs spabade er nyt for dig kan du med fordel læse vores guide herunder. Ellers kan du se alle vores udendørs boblebade her

Din guide til et udendørs boblebad

Inden du springer ud i den bedste investering, du kan gøre dig indenfor velvære, er det godt at kende lidt til produktet.
Det første du bør tage stilling til, er hvordan du ønsker at bruge dit nye udendørs boblebad. Er det primært til fest og farver? Eller skal den bruges til afstressende aftener fri for hverdagens stress? Et udendørs boblebad kan det hele og du behøver ikke fravælge det ene for det andet. Der er dog forskellige modeller, som egner sig bedre til eksempelvis stille aftener end andre, som egner sig bedre til festlige indslag. Det har noget at gøre med tre ting:

  • Hvor mange mennesker skal dit udendørs boblebad kunne rumme?
  • Hvor meget plads har du til et udendørs boblebad, og hvor stort skal det være?
  • Hvordan skal din spa indrettes - Hvor mange liggesæder skal der være? Skal boblebadet være rundt? Skal man sidde overfor hinanden?

Er det til wellness og afslapning i haven, så vil vi altid anbefale to liggepladser på grund af den gode komfort og masser af benplads. Er det derimod til et festligt indslag med gode drinks og kolde øl, så kan det give mening af udskifte en af liggepladserne med siddepladser, måske endda to alt efter hvor festligt det skal være. På den måde sikrer man, at der er god plads til gæster og familiemedlemmer.

Se hvordan en DenForm udespa kunne se ud hjemme hos jer herunder

Fritstående 

Delvist nedsænket

Helt nedsænket

Indretnings - og installationsidéer til udendørs boblebad

Placeringen af dit nye boblebad, og miljøet omkring det, har faktisk lidt at skulle have sagt når det kommer til den samlede afslapning. Med et udendørs boblebad er du et stort skridt tættere på et eksklusivt frirum for afslapning. Der er mange ting, som kan overvejes når du skaber lige netop det frirum som passer bedst til dig. Tilføjelsen af grønne planter bringer dig tættere på naturen og udebelysning til de mørke aftener gør det hyggeligt. At skabe en fredfyldt og intim atmosfære rundt om dit udendørs boblebad, er den helt rigtige måde at slappe af på. For at give dig nogle gode ideer, har vi lavet en komplet inspirationsside til udespa.

 

Vildmarksbad eller udendørs boblebad?

Hos DenForm finder du mange forskellige modeller af udendørs boblebade, men også af vildmarksbade. At sammenligne udendørs boblebade med vildmarksbade, er lidt som at sammenligne æbler med pærer. Begge produkter har hver deres fordele, og valget afhænger af faktorer som budget, vedligeholdelseskrav, atmosfæren det placeres i, udstyr og funktionalitet.

Nogle af vores kunder foretrækker den rustikke charme ved et vildmarksbad som, placeret i det rette miljø, giver en mere ”naturlig” stemning men der er ingen tvivl om, at de fleste af vores kunder foretrækker et udendørs boblebad da det er mere moderne i designet, automatisk holder vandet rent og giver en rigtig god massage. Der er masser af forskellige modeller af vælge mellem, og valget er helt op til dig. Vores anbefaling er, at er man til moderne design, god massage og funktionalitet og vil man være fri for meget manuelt arbejde, så skal man uden tvivl gå med et udendørs boblebad. Er man derimod mere til det naturlige look, og har man ikke noget imod lidt ekstra manuelt arbejde, så skal man gå med et af vores vildmarksbade.

Kom forbi os i vores showroom, og find ud af hvad der passer bedst til dine behov. Vi har kaffen klar.

Hvad koster et udendørs boblebad?

Hos DenForm har vi udendørs boblebade helt ned til fra 29.995kr. og op til 265.995kr. Det hele afhænger af model, størrelse og mængden af udstyr, du ønsker. Er formålet varm vand og god massage, så kan du sagtens få en rigtig god model til 29.995kr. Er formålet derimod at vise et design der med garanti slår naboens, så kan du vælge mellem modeller fra 59.995 og op til 265.995. Kort sagt: Hos DenForm har vi det hele.

En meget vigtig detalje er, at uanset om du køber et udendørs boblebad hos DenForm til 20-, 30-, 40- eller 100.000kr., så er kvaliteten ALTID den samme. Den eneste forskel er altså udstyr, størrelse og design.

 

Strømforbrug for et udendørs boblebad?

Der er ufattelig svært at give et præcist tal i kroner og øre, da det i høj grad afhænger af følgende faktorer:

  • Hvad er temperaturen udenfor?
  • Hvor meget bliver udespaen brugt?
  • Hvad er kvaliteten af boblebadet?

For eksempel vil et boblebad af dårlig kvalitet i et koldt klima, der ofte bliver brugt, koste betydeligt mere at have kørende end et boblebad af god kvalitet i et varmt klima, der ikke bliver brugt ofte.

Kvaliteten af DenForms boblebade behøver du ikke være nervøs for. Vi har spa stående i det arktiske klima, uden problemer, og er kendt for vores isolering (quatro thermal protection system).

Se eksempelvis billedet herunder af fem ansatte på det arktiske explorer-skib, som nyder en tur i deres boblebad fra DenForm på Grønlandshavet.

Så fjerner man kvaliteten fra ligningen, afhænger dit strømforbrug af to ting. Hvor meget du bruger den og hvornår du bruger den. Et udendørs boblebad bruger mere strøm om vinteren, end om sommeren, men om vinteren får du til gengæld en helt anden oplevelse, når du sænker kroppen ned i det varme vand.

Et boblebad bruger også mindre strøm, hvis den står i læ under et tag, men det betyder også, at det kan være svært at nyde stjernehimmelen, når du nyder boblebadet om aftenen.

Hvis vi skal give vores bedste bud på energiforbruget, ud fra vores egne erfaringer, så koster det mellem 400 og 600 kr. om måneden, hvis boblebadet benyttes 2-3 gange om ugen – med alle forbehold. Der findes mange måder at holde strømforbruget nede, og vi har masser af guides på hjemmesiden. Her kan du læse mere om strømforbruget for et udendørs boblebad.

Og ellers er det bare at komme ind og tale med os. Vores eksperter skal nok hjælpe dig godt i gang med dit første udendørs boblebad.

 

Afrunding

Du har nu læst lidt om, hvilke tanker man kan gøre sig, når man investerer i sit første udendørs boblebad. Et udendørs boblebad er mere end bare luksus og show-off. Det er en investering i dig selv og dit velvære.

Hos DenForm stræber vi altid efter at guide dig så godt i mål, som vi kan. Derfor anbefaler vi også, at du kontakter os, og får dig en snak med en af vores fagfolk. Vi har et bredt udvalg af udendørs boblebade til alle anledninger og behov. Vores fokus er på kvalitet og at sikre dig en komfortabel og god oplevelse, når du handler hos os. Vi står altid klar til at vejlede dig gennem valget og sikre, at dit udendørs boblebad giver anledning til hyggelige stunder i mange år frem!

Se bare herunder