Isolering af udespa

Hvordan er en udendørs spa isoleret?

Hos DenForm leverer vi udendørs spabade til hele Europa samt områder nord for polarcirklen. Spabadene skal altså kunne klare de koldeste temperaturer og det hårdeste klima. Se vores 3 udespa brands her.

Vi har i alle vores udendørs spabade, det vi kalder for et firedobbelt isoleringssystem. Systemet består af: PU-skum, et luftrum, alufolie & flamingo og et termocover. Se mere herunder.

Skum

Bagsiden af karet er foret med ekspanderende PU-Skum, der giver en god grundisolering. Vi bruger en speciel og miljøvenlig skum, der ikke forurener. Skummen er let at fjerne og genopfylde ved evt. servicebesøg.

Luftrum

Noget af det der isolerer bedst i et udendørs spabad er det luftrum, som findes mellem skummet og panelerne. Luften bliver bl.a. opvarmet af den varme, som pumperne inde i spabadet udsender.

Paneler

På indersiden af panelerne sidder hærdede flamingoplader, der er overdækket med varmereflekterende folie. Pladerne holder varmen inde i karet, og folien reflekterer varmestrålingen fra pumperne.

Termolåg

Den fjerde isoleringskilde er det aluminiumsforstærkede termolåg, der ligger på toppen af spabadet. Når termolåget er i brug, er udespaen så godt varmeisoleret, at strømforbruget kan holdes på et minimum

Vil du give din udespa ekstra beskyttelse?

Se både vores kraftige cover caps og cover jackets. Presenningen er foret indeni og giver dig derfor et ekstra lag beskyttelse mod det nordiske vejr.

Når et udespa står udenfor året rundt, så er det udsat for mange forskellige faktorer så som sol, regn og frost, hvilket nedbryder spabadets materialer. Vi anbefaler derfor altid ekstra beskyttelse mod dit spabad, så levetiden på materialerne bliver forlænget.

I den ene side af din cover jacket er der placeret en velcrolukning som kan åbnes, så du har mulighed for at trække presenningen ned over din udespa. Remmen som er placeret om den nederste kant strammes til sidst, så du er sikret, at presenningen bliver siddende i blæsevejr.