Isolering af udespa

Hvordan er en udendørs spa isoleret?

Hos DenForm leverer vi udendørs spabade til hele Europa samt områder nord for polarcirklen. Spabadene skal altså kunne klare de koldeste temperaturer og det hårdeste klima. Se vores 3 udespa brands her.

Vi har i alle vores udendørs spabade, det vi kalder for et firedobbelt isoleringssystem. Systemet består af: PU-skum, et luftrum, alufolie & flamingo og et termocover. Se mere herunder.

Skum

Karets bagside er forsynet med ekspanderende PU-skum, som giver en effektiv grundisolering. Vi anvender en skånsom og miljøvenlig skumtype, der ikke udleder forureninger. Dette gør det nemt at fjerne og genopfylde skummet ved eventuelle servicebesøg.

Luftrum

En af de mest effektive isoleringskomponenter i et udendørs spabad er det luftmellemlag, der eksisterer mellem skummet og panelerne. Dette luftmellemlag opvarmes primært af varmen, som genereres af spabadets indvendige pumper.

Paneler

Indvendigt i panelerne er der installeret stærke skumplader, som er belagt med varmeafvisende folie. Disse plader fungerer som en isolerende barriere, der fastholder varmen inde i karret, samtidig med at folien reflekterer varmestrålingen fra pumperne.

Termolåg

Det fjerde element i isoleringssystemet er det termolåg med aluminiumsforstærkning, som placeres over toppen af spabadet. Når dette termolåg er i brug, opnår udendørs spabadet en så effektiv varmeisolering, at det kræver minimalt energiforbrug.

Vil du give din udespa ekstra beskyttelse?

Se både vores kraftige cover caps og cover jackets. Presenningen er foret indeni og giver dig derfor et ekstra lag beskyttelse mod det nordiske vejr.

Når et udespa står udenfor året rundt, så er det udsat for mange forskellige faktorer så som sol, regn og frost, hvilket nedbryder spabadets materialer. Vi anbefaler derfor altid ekstra beskyttelse mod dit spabad, så levetiden på materialerne bliver forlænget.

I den ene side af din cover jacket er der placeret en velcrolukning som kan åbnes, så du har mulighed for at trække presenningen ned over din udespa. Remmen som er placeret om den nederste kant strammes til sidst, så du er sikret, at presenningen bliver siddende i blæsevejr.