Automatisk vandpåfyldning

Sommerhus med udespa

Sommerhusejere, som udlejer sommerhus med udespa, har den udfordring, at de skal skifte vandet i spaen mellem hver udlejning. Med automatisk vandpåfyldning går det som en leg.

En af vores kunder, Lars Eskebæk, ejer en rummelig feriebolig i Marielyst, der har plads til 24 personer. I foråret 2017 besluttede han at forbedre sin udlejningsejendom ved at tilføje en 6-personers udendørs spa fra DenForm. På samme tid kontaktede han os for at undersøge mulighederne for en automatisk vandpåfyldningsløsning.

Typisk tømmes et udendørs spa på drænventilen og fyldes igen med haveslangen. Det er ikke et stort stykke arbejde, hvis man kun skal skifte vandet et par gange om året. Det er dog brug for en mer effektiv metode i et sommerhus til udlejning.

En god løsning er en helautomatisk vandpåfyldning med en ventil og to sensorer:

  • Når strømmen slås til, starter påfyldningen gennem en af dyserne.

  • Når vandstanden når den første sensor, starter cirkulationspumpen.

  • Når vandstanden når den anden sensor, stopper vandpåfyldningen.

Når udespaet er i brug, vil der naturligt forsvinde noget vand. Falder vandstanden til den nederste sensor, så åbner ventilen og fylder automatisk mere vand i badet.

”Det fungerer perfekt. Der er mange ting at nå mellem udlejninger, så automatik er en stor hjælp. Jeg har desuden koblet en varmepumpe på, så vandet også er hurtigt og billigt varmet op.”

”Jeg kan virkelig mærke det på efterspørgslen, at jeg nu også kan tilbyde et spabad.”

”Jeg har fået god hjælp fra DenForm, som har fundet en nem og praktisk løsning til en kun lille merpris. Hurtig levering og top service!”

- Lars Eskebæk

Udespa Model 61

Lars valgte til sit sommerhus en udespa med plads til 6 personer. Der er god plads til en hel familie og en god variation i sædeindretningen, så både store og små kan komme til.

Udespa Model 61 har desuden den fordel, at den er udstyret med to separate massagepumper, som tilsammen sørger for en fantastisk spaoplevelse gennem de 49 dyser.