Automatisk vandpåfyldning

Sommerhus med udespa

Sommerhusejere, som udlejer sommerhus med udespa, har den udfordring, at de skal skifte vandet i spaen mellem hver udlejning. Med automatisk vandpåfyldning går det som en leg.

En af vores kunder, Lars Eskebæk, som udlejer et stort sommerhus til 24 personer i Marielyst, supplerede i foråret 2017 sit udlejningshus med et 6-personers udespa fra DenForm. Samtidig henvendte han sig til os for at høre, om vi havde en løsning til automatisk vandpåfyldning.

Normalt tømmer man en udespa på drænventilen og fylder det igen med haveslangen. Det går fint, så længe man kun skal skifte vandet to gange om året. Men i et sommerhus til udlejning er der brug for en hurtigere metode.

Løsningen blev en fuldautomatisk vandpåfyldning med en ventil og to sensorer.

  • Når strømmen slås til, starter vandpåfyldningen gennem en af dyserne.

  • Når vandstanden når den første sensor, starter cirkulationspumpen.

  • Når vandstanden når den anden sensor, standser vandpåfyldningen.

Når spabadet er i brug, vil der naturligt forsvinde noget vand. Falder vandstanden til den nederste sensor, så åbner ventilen og fylder automatisk badet op igen.

”Det fungerer perfekt. Der er mange ting at nå mellem udlejninger, så automatik er en stor hjælp. Jeg har desuden koblet en varmepumpe på, så vandet også er hurtigt og billigt varmet op.”

”Jeg kan virkelig mærke det på efterspørgslen, at jeg nu også kan tilbyde et spabad.”

”Jeg har fået god hjælp fra DenForm, som har fundet en nem og praktisk løsning til en kun lille merpris. Hurtig levering og top service!”

- Lars Eskebæk

Udespa Model 61

Lars valgte til sit sommerhus en udespa med plads til 6 personer. Der er god plads til en hel familie og en god variation i sædeindretningen, så både store og små kan komme til.

Udespa Model 61 har desuden den fordel, at den er udstyret med to separate massagepumper, som tilsammen garanterer for en enestående wellness-oplevelse gennem de i alt 49 dyser.

SE SPABADET HER!