Guide til at finde den bedste massagestol

Massagestol Prestige II

Vælg Prestige II, hvis du ønsker en effektiv allround-massage.

 • Denne massagestol er af læder i bedste kvalitet og giver unik siddekomfort med ergonomisk ryglæn, komfortabel siddehynde og blød benstøtte og fodskammel.
 • Massagestolen Prestige II udmærker sig desuden ved det særlige Zero Gravity-princip – vægtløshedspositionen, som giver optimal komfort.
 • Denne massagestol har en række automatiske massageprogrammer til hele kroppen eller til delområder samt manuelle massageprogrammer.
  • Massagestolen kan blandt andet indstilles til specifik massage af ryg, lår, arme, læg, fødder og håndled.

De automatiske massageprogrammer dækker:

Extension: Denne massage kommer fra thai massage. Den stærke kneading og strækning af kroppen kan effektivt strække ben, ryg og andre dele. Det er den bedste løsning hvis du vil slappe af i trætte muskler og øge fysisk styrke i kroppen.

Afstressning efter arbejde: Dette program er specielt designet til at afstresse din krop og sind efter en lang arbejdsdag med fysisk arbejde eller mange timer bag et skrivebord.

Sportsrestituering: Dette massageprogram er designet til ømme muskler efter aktiviteter og træning. Programmet får dine muskler til at slappe af og genetablere sig selv. Massagen får blodcirkulationen i gang, og dermed restituerer du hurtigere.

Afslapning & Søvn: Dette milde massageprogram er til for at hjælpe på kvaliteten af din søvn. Den blide kneading-massage får din krop og dit sind til at slappe helt af. En god ide til frokostpausen for at genetablere energien til resten af dagen.

Nakke & Skulder: Dette massageprogram er specielt designet til at lindre smertesymptomer i nakke og skulder. Massagen vil alt overvejende fokusere på nakke- og skulderområderne. Det kurvede design og stolens ryglæn gør, at massagen kan komme helt op i nakken og lindre træthed og stiv nakke.

Talje & Rygsøjle: Dette massageprogram er specialdesignet til at lindre lumbal-smerter i rygsøjlen. Massagen vil hovedsagelig fokusere på talje og rygsøjle. Virker også muskelopbyggende.

Massagestol model 600 og 602

Hvis du ønsker en massagestol, som er nem at betjene og finde plads til, skal du vælge denne model. Massagestolen er nem at få plads til i hjemmet. På panelet i armlænet vælger du nemt mellem tre forindstillede massageprogrammer:

Massagestolen har en flot og eksklusiv design.  

Massagestolen er plug-and-play: Sæt stikket i, vælg et af stolens massageprogrammer, og slap af!

Massagestol model 604

Vælg en model 604 massagestol, hvis du ønsker den luksuriøse massageoplevelse. Denne massagestol har det hele:

 • Zero Gravity
 • Automatisk screening af kroppen og tilpasning til personen i stolen
 • Varmelegemer til lænd og ryg
 • Det største udvalg af massageprogrammer, som kan målrette massagen til særlige områder
 • Elektronisk fjernbetjening
 • Indbyggede højttalere, som du kan forbinde til din smartphone via Bluetooth, og dermed skabe din helt egen massageoplevelse med din egen musik

Massagestol Capri med møntboks

Til offentlige steder som ventesale, opholdsrum og medarbejderstuer anbefaler vi massagestolen Capri med møntboks. Massagestolen giver en grundig massage af lægge, lænd, ryg og nakke. Den er derudover utrolig driftssikker og nem at betjene og vedligeholde.

 • Stolen programmeres til at køre et bestemt massageprogram i et bestemt antal minutter.
 • Stolen aktiveres ved indkast af mønt eller polet.

Massagestol til kontoret

Vælg mellem kontorstolene Borneo og Vito med indbygget kuglemassage til ryg, nakke og lænd. Stolen fungerer også som almindelig kontorstol med god siddekomfort og solide hjul.

Denne massagestol tager sig præsentabel ud med krom og ægte læder.