Italiensk design i verdensklasse

GHOST-serien tager luksus til helt nye højder!

Helt eksklusivt forhandler DenForm de populære GHOST inde- og udendørs spabade fra Treesse, designet af den fransk-italiensk designer Marc Sadler. Treesse er et af de mest eksklusive mærker i verden, inden for inde- og udespa design. Denne prestigefyldte position har de opnået takket være deres investering i innovation og videnskabelig forskning.

Treesse, som primært fokuserer på spabade, har i samarbejde med designeren Marc Sadler, formået at kombinere avanceret teknologi med moderne design, som i den grad løfter spabadet til nye niveauer, med deres GHOST-teknologi.

Materialer i topkvalitet

Hvis kun det bedste er godt nok, så har vi løsningen til dig!

GHOST-serien er produceret i materialer af absolut topkvalitet – og kun de bedste materialer er anvendt til fremstillingen af GHOST. Her forenes skjult teknologi og et minimalistisk design, som skaber en luksuriøs spaoplevelse, indpakket i en blanding af lys, farver og boblende lyde. Alt dette er usynlig for det blotte øjet, for en afslappende og smuk spaoplevelse. Denne patenterede teknologi har Treesse kaldt GHOST. 

Udstyr i verdensklasse

GHOST er rig på teknologi, og har et avanceret filtreringssystem. Spabadene er "State Of The Art" indenfor sit felt, delvis grundet kvalitetsmaterialet resin, som også benyttes i superyachts.

  • Usynlige spa dyser
  • Automatisk vandfyldning og recirkulationssystem med sandfiltre
  • Elektronisk vandtømning,
  • Varmelegeme med temperatur-justering
  • Lysterapi

Hydromassage

Treesse's GHOST inde- og udespa er kendt for deres usynlige dyser til vandmassage, som giver karret et eksklusivt og strømlinet design, helt fri for synlige dyser og anden iøjnefaldende teknologi. De mange dyser, er gemt i en meget tynd rille, skjult på indersiden af karret, hvilke derfor, får dem til at fremstå helt usynlige.

Vandmassagen er designet til at udvikle sig i vandet, og giver derfor en afslappende sensorisk oplevelse.

Lysterapi 

Er en af de vigtigste og mest eksklusive funktioner, som gør GHOST spabadene unikke er lysterapien.

Lysterapien er, ligesom dyserne, skjult væk på indersiden af en tynd kantrille i karret. Således skabes der en harmonisk og behagelig oplevelse i udespaet, og ligeså er farvespillet designet til at skabe en atmosfære, der hjælper med at afstresse krop og sind.

Design din egen drømmespa

Det fantastiske ved GHOST-serien er, at man kan designe sin inde- og udespa, nøjagtig efter ens ønsker. Du har selv indflydelse på mængden af f.eks. lys, luft- og massagedyser.

- og så kan din spa også kombineres med nedstående:

Nakkepuder: Vi anbefaler, at man tilkøber nakkepuder til sit GHOST-spabad, uanset om det er en indendørs- eller udendørs model. Når man rigtig skal slappe af og helt ned i gear, er det mest behageligt, at hovedet har noget blødt at hvile på.

Spa lift: En spalift kan være rigtig lækker investering. Helt lavpraktisk kan den sænke og hæve dit spabad. Spaliften giver et gennemført look, specielt når dit spabad er nedgravet - det gør også det markant lettere at komme op og ned i spabadet.

Cover: Har du købt en udendørs GHOST anbefaler vi et cover til spaen. Den største udgift ved en udendørs spa er varmetab. Derfor holder du bedst på varmen, ved at benytte et cover, når spaen ikke benyttes. Et cover sikrer også, at der ikke kommer skidt i spaen og forurener den.