GHOST-systemet forener usynlig teknologi og italiensk design

Går du med drømmen om det helt rigtige spabad, men har ikke formået at finde et som rummer alle dine ønsker? – og hvis kun det bedste er godt nok, så er GHOST spabadene det du efterspørger!

GHOST-serien fra italienske Treesse, forener usynlig teknologi og et tidsløst design, som danner rammen for en luksuriøs wellness oplevelse ud over det sædvanlige. Det enestående ved GHOST-serien er, at man kan designe sin spa, nøjagtig efter ens ønsker, da man selv har indflydelse på alt indholdet i spabadet, f.eks. mængden af lys, luft- og massagedyser. Samtidig er alt teknologi skjult for det blotte øje, takket være et veludstykket design af former og materialer, for størst mulig afslapning.

Det er netop denne patenterede teknologi Treesse har valgt at kalde GHOST-systemet.

 

 

Opgrader din GHOST til en PRO eller PLUS

Mere udstyr og endnu højere ydeevne! GHOST Pro og Plus tilbyder den maksimale funktionelle effektivitet af GHOST-systemet. Spabade og Minipools med GHOST Plus-systemet repræsenterer den manglende forbindelse mellem avanceret teknologi og design. Designet har et mere gennemført udseende og det indre huser en større størrelse vandstråler, som er integreret med de dyser, der allerede er inkluderet i spabadet. Dette øger vandmassagens ydeevne, uden på nogen måde, at ændre det stilrene design, der kendetegner GHOST-serien.

Design din drømmespa!

Minimalistisk design

Alt af lys, dyser, afløb, filtre, ventiler mm. er integreret i udespaet, bag en tynd kantrille, hvilket skjuler al tekniske hardware. Således får karret et meget minimalistisk og stilrent design.

Bølgende bevægelser

Mikrodyserne i vandmassagesystemet er skjult langs den tynde indvendige kant, som er det karakteristiske træk ved karrets innovative design. Luft styrker de sundhedsfordele som man får ved den behagelige vandmassage.

Usynligt afløb

GHOST-seriens innovation ses bl.a. i karrets tekniske hardware, som er indbygget og gemt i et hulrum, herunder også sifon overløbet. Dette gør at afløbet, ligesom resten af spaens features, synes usynligt. 

Lysterapi

Ligesom dyserne er lys, gemt væk på indersiden af den tynde kant i karret. Derved skabes der en rolig og behagelig oplevelse i spabadet, og ligeså er farvespillet designet til at skabe en atmosfære, der ligger op til afslapning af krop og sind. 

Har du brug for vejledning?

Kontakt os her. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os