Opgrader dit badekar til en GHOST

Hverdagsluksus med GHOST indendørs spabad

Er der noget bedre end at nyde et varmt karbad, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag? Opgrader dit badeværelse, og få velvære i verdensklasse med den eksklusive GHOST-serie fra italienske Treesse. Kom helt ned i gear og nyd et lækkert skumbad direkte fra badeværelsets hjemlige omgivelser.

GHOST-system patenteret teknologi

Revolutionerende teknik og elegance i skøn forening - I GHOST-serien får du et innovativt design kombineret med materialer i absolut topkvalitet. GHOST-serien er konstrueret af en af verdens førende designere inden for industrielt design, Marc Sadler, og fås udelukkende som luksuriøse spabade. GHOST-serien er one-of-a-kind og består af spabade med massagefunktion i verdensklasse! Med vandmassagen får du en ægte wellness-oplevelse. Det varme vand kombineret med massagen åbner hudens porer, løsner anspændt muskulatur og øger blodcirkulationen, så kroppen renses for affaldsstoffer.

Kvalitetsmaterialer

Resin: Spabadene er udført i samme resin-materiale, som man kender fra superyachts, og derfor er serien absolut "State Of The Art" indenfor sit felt.

Minimalistisk æstetik 

Innovativt design og skjult teknologi som er indpakket i materialer af absolut topkvalitet. Det giver spabadet et minimalistisk og tidløst design, som med sikkerhed vil tilføje et æstetisk udtryk til dit badeværelse.

Noget for enhver smag

GHOST spabadene er muligvis de smukkeste spabade på markedet! Ghost spabadene fra Treesse er designet med rene linjer og badekarrene produceret i en velafbalanceret minimalistisk stil. Det betyder derfor, at spabadene passer ind i de fleste hjem og stilarter.

Har du brug for vejledning?

Kontakt os her. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os