GoldRush kolletionen kombinerer enestående design, high-end materialer & unikke priser

Tanken bag GoldRush kollektionen har været at skabe en tidsløs, smuk og eksklusiv serie af badmøbler til en pris hvor alle kan være med. Kvalitet og design skal ikke koste en formue, og vi har derfor nøje udvalgt de materialer som GoldRush badmøblerne er bygget op af. Bæredygtighed og genanvendelighed har spillet en stor rolle i udviklingen af GoldRush kollektionen, og serien er af samme årsag blevet tildelt certificeringer som FSC® & CARB P2®. Se alle produkterne nedenfor, eller læs hele kollektionsbeskrivelsen via linket herunder.

Colombia - se modelserien her

Badmøblernes materialer

 

Vi bruger 2 forskellige typer af bordplader til GoldRush kollektionen. Sintret sten & Komposit sten. Den sintrede sten er lavet af 100% granuleret natursten som bliver udsat for ekstrem varme & ekstremt tryk. Processen foregår på samme måde som natursten (marmor og granit) gennemgår dybt nede i jordens skorpe. Under behandlingsprocessen binder naturgranulaterne sig sammen permanent uden behov for klæbemateriale som resin eller polymer. Processen og materialerne er derfor både bæredygtige og nedbrydelige.
 

Vores bordplader i komposit sten er består af ca. 95% granulerede natursten, som er bundet sammen af et klæbemiddel. Komposit sten bliver – ligesom sintret sten – behandlet under høje temperaturer & højt tryk. Fælles for de to bordpladetyper er stærk holdbarhed, exceptionel kvalitet og gode priser.

Auburn - se modelserien her

Stel & Greb

 

Alle vores stel, greb og håndtag kommer i poleret messing. Poleret messing er et af de flotteste metaller til indretning, men det har også masser af andre fordele, som gør det attraktivt til forskellige anvendelser. Messing er et holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for korrosion og rust. Når det poleres, bliver det også mere modstandsdygtigt over for pletter og ridser, hvilket gør det velegnet til langvarig brug. Materialet er let at vedligeholde, og det kræver kun en regelmæssig aftørring med en blød klud for at fjerne eventuelle pletter.

Messing er også et genanvendeligt materiale, hvilket gør det mere miljøvenligt sammenlignet med andre metaller.

Angels - se modelserien her

Underskabe

Skabene er lavet i krydsfiner, indhyllet i en beskyttende og smuk coating i enten matte eller lakerede farver. Krydsfiner er det mest bruge materiale til konstruering af badmøbler, og generelt bærende møbler, som skal kunne tåle en høj grad af fugt. Badmøblerne fra GoldRush kollektionen fås i farverne: Sort, hvid, grå, sort & blå.

Vaske

Samtlige håndvaske i GoldRush kollektionen er keramiske. En keramisk håndvask er et klassisk og tidsløst valg til badeværelset, og de er både hygiejniske, holdbare & nemme at rengøre. Fordele ved keramiske håndvaske inkluderer bl.a.:

 

  • Holdbarhed: Keramik er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for ridser, pletter og anden påvirkning. Det gør materialet til et ideelt valg til rum med hyppig brug som badeværelser og køkkener.
  • Hygiejne og rengøring: Keramik har ikke nogen porer, hvilket betyder, at det ikke kan absorbere vand, bakterier eller andet skidt. Dette gør det nemt at rengøre, og det forhindrer dannelsen af skadelige bakterier og mug.
  • Modstandsdygtighed – varme og kemikalier: Keramik er modstandsdygtigt over for høje temperaturer og kemikalier. Du skal derfor ikke være nervøs for, om produkterne du bruger til rengøring, skader dit produkt.
  • Prisvenlighed: Sammenlignet med andre materialetyper er keramiske håndvaske mere prisvenlige.

GoldRush badmøbel kollektionen

 

Goldrush-kollektionen repræsenterer en unik serie af bademøbler, hvor fokus ligger på kvalitet, bæredygtighed, enestående design & unikke priser. Materialerne er nøje udvalgt med henblik på både æstetisk appel, gedigent design og langvarig holdbarhed. Bordpladerne er fremstillet af 100% granuleret natursten & underskabene af hærdet krydsfiner. Den harmoniske kombination af materialer skaber ikke blot et visuelt imponerende møbel, men sikrer også langvarig ydeevne og høj modstandsdygtighed mod daglig slitage og høj luftfugtighed. Goldrush-kollektionen er ikke blot en samling af fantastiske bademøbler, men en investering i kvalitet, stil og bæredygtighed. Alle bademøbler fra GoldRush bærer internationale certificeringer for bæredygtighed, herunder FSC® og CARB P2®. Invester i stil og vælg GoldRush fra DenForm Lux.

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os