GOLDRUSH - SUBDESIGNS

ANGELS

COLOMBIA

AUBURN

Nye tanker skaber grundlag for nyt design, hvor delikat håndværk og elegant charme krydser klinger. Serien er skabt med avanceret teknologi og smarte fittings, som tilsammen sørger for at berøring bliver en nydelse.

Smukke farver og kreative udformninger resulterer i interessante stilarter. Vælg det industrielle rå look, det varme udtryk eller det stilfulde.

Skøn og farverig blanding af nyt og gammelt – og, må vi sige, med et enestående resultat. Hvid eller grå marmor og mange muligheder for både farve og størrelse på kabinet. Og så er der selvfølgelig tænkt guld ind i ligningen.

GoldRush - en eksklusiv designerserie af bademøbler

Inspiration2.png

GoldRush-serien reformerer gamle klassikere

DenForm hilser grøn produktion og beskyttelse af miljøet velkomment i denne fuldstændig fantastiske serie af baderumsmøbler. Et korps af internationale designere har indgået i tilblivelsen af det, der i dag fremstår som nok en af de flotteste og mest æstetiske serier af bademøbler- overhovedet.

Funktionalitet uden kompromitteringer

Colombia møblerne er samlet med respekt for gedigent håndværk, hvilket kommer til udtryk i en fejlfri finish. Det både ses og mærkes første gang, man rører ved produktet eller trækker i en skuffe.

GOLD RUSH- Serien er nytænkning af badeværelset til villaen i Skandinavien, en nyfortolkning af gamle klassikere i bedste badehotelstil og hypermoderne ”med et twist” til en penthouse i metropolen.

Denform Lux A/S

Kontaktinformation

Udfyld formularen og vores kundeservice vender tilbage hurtigst muligt.

+45 8712 6900 mail@denform.dk

Viborgvej 291, 8210 Aarhus V

Kontakt Os