DKUKSENODEFES

DenForm har mere end 35 års erfaring inden for produktion af alle former for spa, udespa & swimmingpools

Spabade

DenForm - Dansk Producerede Spabade

Nedenfor er nogle enkle retningslinjer for, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit fremtidige spabad:

A: Vælg et badekar og et niveau af udstyr, der passer til dine behov. Køber du for lidt eller for meget vil spabadet ikke leve op til dine forventninger.

B: Det er DenForms erfaring gennem vores mere end 30 år spaproduktion at alle spabade bør vælges med et varmelegeme, for at holde vandtemperaturen ved 38 ° C. Vælg en 6 kW varmelegeme, hvis du har en lille vandvarmer - Men har du en større vandvarmer er 3kW nok.

C: Vælg et produkt, der er TÜV godkendt, så du er sikker på, at produktet opfylder det strenge danske bygningsreglement. DenForm er GS / TUV godkendt som nogle af ​​de eneste producenter i Danmark. En sådan godkendelse sikrer også, at du vil være i stand til at få repareret produkter i mange år fremover.
  

Massage typer: Der er i spabadet forskellige massageformer, vand massage og luft massage. De to former for massage har sin egen funktion - og tilsammen giver den mest optimale massage virkning.

Vand Massage: Kraftige Venturi Jets. En variabel stråle rammer kroppen og bløder muskler op. Kombineret med den valgfrie rygmassage som sker via roterende jets.

Air Massage: Lufthullerne er installeret i bunden og laver tusindvis af luftbobler, hvilket gør at vandet bobler/koger. Dette påvirker blodkarrene under huden, og øger blodcirkulationen. Blodet strømmer gennem musklerne og fjerner de akkumulerede affaldsstoffer fra musklerne.

Bemærk, alle spabade er specialfremstillede efter kundespecifikke ønsker og tages ikke retur.

 

 
Restsalg
Se vores udvalg af restsalg og gør en ekstra god handel.
Finansiering
Finansiering i samarbejde med SPARXPRES
Service
Vi klarer al service fra pumper og dampkabiner til pools og udespa
Viborgvej 291DK-8210 Århus VTelefon: +45 8712 6900Fax: +45 8624 1505mail@denform.dk