DenForm har mere end 35 års erfaring inden for produktion af alle former for spa, udespa & swimmingpools

Spabade

DenForm - Danskproduceret spabade

Nedenfor finder du nogle enkle retningslinjer for, hvad du bør være opmærksom på ved valg af dit fremtidige spabad:

A: Vælg et kar og et udrustningsniveau der matcher dit behov. Køber du for lille eller for stort, eller med for lidt eller for meget udstyr, kan der let opstå en situtation, hvor spabadet ikke lever op til dine forventninger.

B: Det er DenForms erfaring, gennem vores mere end 30 års spaproduktion, at alle spabade bør vælges med et varmelegeme, der som et minimum kan opretholde vandets temperatur på 38°C. Vælg et 6kW varmelegeme hvis du har en lille varmtvandsbeholder - og har du en større varmtvandsbeholder, eller fjernvarme, er 3kW nok.

C: Vælg et produkt som er TÜV godkendt så du er sikret, at produktet lever op til de stramme danske bygnings-regulativer. DenForm er GS/TÜV godkendt som en af de eneste producenter i Danmark. En sådan godkendelse sikrer dig desuden, at du vil kunne få serviceret produkterne i mange år fremover.

 

Massageformer: I et spabad skelnes mellem vandmassage og luftmassage. De to massageformer har hver sin funktion - og sammen giver de den mest optimale massagevirkning. 

Vandmassage: Sker via kraftige venturi jetdyser. En regulérbar vandstråle rammer kroppen og bløder musklerne op. Tilvælges rygmassage sker dette via roterende jetdyser.

Luftmassage: Luftdyser er monteret i karrets bund og herfra blæses tusindvis af luftbobler, som får vandet til at sitre. Dette påvirker blodkarrene under huden, og blodcirkulationen øges. Blodet strømmer gennem musklerne og tager de ophobede affaldsstoffer med fra musklerne, der blev blødgjort af vandmassagen.

Lagersalg
Billige demomodeller brugt til udstilling i vores showroom. Restsalg af nye produkter
Finansiering
Privatlån i samarbejde med SPARXPRES
Service
Vi klarer al service fra pumper og dampkabiner til pools og udespa
Viborgvej 291DK-8210 Århus VTelefon: +45 8712 6900Fax: +45 8624 1505mail@denform.dk