DKUKSENODEFES

DenForm har mere end 35 års erfaring inden for produktion af alle former for spa, udespa & swimmingpools

Spabade

DenForm - Dansk Producerede Spabade

Nedenfor er nogle enkle retningslinjer for, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit fremtidige spabad:

A: Vælg et badekar og et niveau af udstyr, der passer til dine behov. Køber du for lidt eller for meget vil spabadet ikke leve op til dine forventninger.

B: Det er DenForms erfaring gennem vores mere end 30 år spaproduktion at alle spabade bør vælges med et varmelegeme, for at holde vandtemperaturen ved 38 ° C. Vælg en 6 kW varmelegeme, hvis du har en lille vandvarmer - Men har du en større vandvarmer er 3kW nok.

C: Vælg et produkt, der er TÜV godkendt, så du er sikker på, at produktet opfylder det strenge danske bygningsreglement. DenForm er GS / TUV godkendt som nogle af ​​de eneste producenter i Danmark. En sådan godkendelse sikrer også, at du vil være i stand til at få repareret produkter i mange år fremover.
  

Massage typer: Der er i spabadet forskellige massageformer, vand massage og luft massage. De to former for massage har sin egen funktion - og tilsammen giver den mest optimale massage virkning.

Vand Massage: Kraftige Venturi Jets. En variabel stråle rammer kroppen og bløder muskler op. Kombineret med den valgfrie rygmassage som sker via roterende jets.

Air Massage: Lufthullerne er installeret i bunden og laver tusindvis af luftbobler, hvilket gør at vandet bobler/koger. Dette påvirker blodkarrene under huden, og øger blodcirkulationen. Blodet strømmer gennem musklerne og fjerner de akkumulerede affaldsstoffer fra musklerne.

 
Lagersalg
Billige demomodeller brugt til udstilling i vores showroom. Restsalg af nye produkter.
Finansiering
Finansiering i samarbejde med SPARXPRES
Service
Vi klarer al service fra pumper og dampkabiner til pools og udespa
Viborgvej 291DK-8210 Århus VTelefon: +45 8712 6900Fax: +45 8624 1505mail@denform.dk